Férfi NBI Futsal

A DEAC vendégei leszünk

Férfi futsalcsapatunk a múlt héten hatalmas meglepetésre le tudta győzni a Berettyóújfalu együttesét. Srácaink két csúfos vereséget követően tudtak felállni, és méltó módon jeleztek vissza a kétkedőknek. Soltész Levente tanítványai ma este a főszponzor (BeStrong) városában lépnek pályára a DEAC vendégeként.

Hatalmas és egyben létfontosságú sikert arattunk a Berettyó ellen!

Ebből a sikerből erőt lehet meríteni a folytatásra, és készülni a DEAC elleni idegenbeli összecsapásra. A hajdúságiaknak eddig nem úgy alakul a szezon, mint ahogyan azt elképzelték, hiszen jelen állás szerint közel sem biztosított a helyük a felsőházban. Elek Gergő alakulata jelenleg két rosszul sikerült találkozót tudhat maga mögött. Először döntetlent játszottak az Újpest ellen, majd hozzánk hasonlóan súlyos zakót kaptak a Kecskeméttől.

A mostanság mutatott teljesítményük ellenére sem ígérkezik könnyű ellenfélnek a házigazda.
Forrás: DEAC.hu

Tehát az előjelek vegyesek, ennek ellenére továbbra is a DEAC számít a mérkőzés esélyesének, azonban a legutóbbi meccsünkből és a két fél szezon eleji meccséből kiindulva, igenis van esély a meglepetésre. Ez utóbbit a debreceniek részéről is megerősítették.

Ehhez hasonló pillanatokat szeretnénk Debrecenben is!

A két fél november 8-án hétfőn, 18:30-tól fog megmérkőzni egymással.

A mérkőzést az alábbi linken tudjátok figyelemmel kísérni: https://youtu.be/6k-eokWTziw

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!