Kosárlabda Női NBI/A

A Csatát fogadjuk!

Élvonalbeli kosárlabdázóink még ki sem pihenhették igazán magukat, máris jön a következő kulcsfontosságú összecsapásuk. Lányaink ezúttal egy újabb fővárosi riválist, a Ludovika-FCSM Csatát fogadják.

Fotó: Szilágyi Dénes


Múlt szombaton óriási küzdelem zajlott a TFSE-MTK és a Vasas között!
Nem sokon múlott a győzelem, de lányainknak felocsúdni sincs ideje, mivel már várja őket a következő mérkőzés. A Csatával (6. helyezett) 8. fordulóban már találkoztunk idegenben. Akkor kiélezett mérkőzésen tudtunk nyerni (62-64).

Fotó: Szilágyi Dénes

Soron következő ellenfelünk jelenleg jó formában van, hiszen az elmúlt 3 meccsén a BEAC, Cegléd és Pécs csapatát is megverte. A Csata számára nincs tétje a ma esti találkozónak, ugyanis biztosan hatodik helyen zárnak az alapszakaszban.

Forrás: MKOSZ

Ezzel szemben számunkra nem ilyen egyszerű a rájátszásba kerülés képlete. Amennyiben legyőzzük ma a Csatát, elég akár 1 ponttal megvernünk a hétvégén a BEAC-ot. Ha ma nem járunk sikerrel, úgy legalább 11 pontos győzelem kéne a BEAC ellen.

Magyar Biáék ugyanazzal az elszántsággal fognak pályára lépni, mint hétvégén. A Vasas elleni derbit tanulságosnak értékelte vezetőedzőnk, aki hangsúlyozta, hogy a görcsösség elkerülése a legfőbb cél jelenleg és természetesen a győzelemre fognak törekedni!

Fotó: Szilágyi Dénes

Annyi bizonyos, hogy a mérkőzésre kilátogatók, nem csak a Jaromír sörbisztró által kínált nedűt fogják élvezni! Bátorítunk minden kedves szurkolót, családtagot és barátot, hogy a helyszínről bíztassák a lányokat, ugyanis olyan parázs hangulatra és izgalmakra van kilátás, mint múlt szombaton, amikor teltház volt a Városmajorban.

Fotó: Szilágyi Dénes

Örömhír továbbá, hogy hosszú idő után eltűnik a maszkviselésre vonatkozó kötelezettség, így egy fokkal felszabadultabb lehet mindenki majd a lelátón.

TFSE-MTK – Ludovika-FCSM Csata (03.09. 19:00)
Budapest, MTK Városmajor

Hajrá csajok, hajrá TFSE-MTK!