Kosárlabda Női NBI/A

A Csata együttesét fogadjuk a Városmajorban!

Női kosárlabdacsapatunk három negyeden keresztül tartotta a – bajnoki címvédőt is legyőző – Győr tempóját, azonban az utolsó játékrészben már nem volt ellenszer a Rába-partiakkal szemben. A következő körben hazai pályán fogadjuk a Ludovika Csata együttesét.

Az utolsó 10 percben állva hagyott bennünket a Győr!
Forrás: HUNBASKET

A két fél legutóbbi összecsapásán – nem kis meglepetésre – sikerült felülkerekednünk fővárosi riválisunkon. Azon mérkőzésen a végjátékban sikerült átvennünk az irányítást és végül csupán két ponttal bizonyultunk jobbnak.

Dúl Panka remek teljesítményt nyújtott a Ludovikán!
Forrás: HUNBASKET

Azóta több hullámvölgyön ment keresztül mind a Csata és mind mi. Sajnos a sérültek kiválása, illetve az ő pótlásuk rengeteg bosszúságot okozott és nagyon sok energiát emésztett fel. Ennek megfelelően – minden követ megmozgatva – igyekeztek reagálni a szakmai stábok, a kialakult szituációra. Így jöhetett létre az, hogy két év után ismét a kötelékünkben üdvözölhetjük Süle Krisztinát, akinek fantasztikusan sikerült a visszatérése. Természetesen Tursics Krisztiánék sem tétlenkedtek, azonban ők egy idegenlégiós szerződtetésében látták a megoldást, ami a legutóbbi – BEAC elleni – sikerüket nézve, aligha mondható rossz döntésnek. Dean Monet közel húsz ponttal debütált, de mellette a magyar különítmény is kiemelt szerepet vállalt a BEAC-al szemben aratott győzelemben.

A Csata megálljt parancsolt a BEAC-nak!
Forrás: HUNBASKET

A vendégek tehát joggal bízhatnak a lendületükben, de ez nálunk sincsen másként. A szombati viadalt sikerült megfelelő rotációval zárnunk és a kisebb sérülések, illetve a betegség miatt távol maradtak is újra bevethető állapotba kerültek.

Nehéz mérkőzésre számítunk a – Lelik Réka vezette – Csata ellen!
Forrás: HUNBASKET

A találkozó január 29-én 18:00-kor veszi kezdetét!

Élő stream az alábbi linken:
https://mindigtvgo.hu/details?id=12365426&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!