Női NBI Röplabda

A Budaörs következik – cél a győzelem!

Női röplabdacsapatunk a hibátlan szezonrajt után kisebb gödörbe került. A Csépke Gábor és Lucas Alborch által irányított együttes sorozatban két bajnoki mérkőzést bukott el 2–0-ás előnyből a legnagyobb rivális MÁV Előre és Gödöllő ellen.

Következő ellenfelünk az a Budaörsi DSE-Emericus lesz, mely ebben az évadban remekül teljesít és a közelmúltban hivatalosan is „bejelentkezett” a felsőházi rájátszást érő helyekért, amikor 3–1 arányban legyőzte a Kispest SE alakulatát.

Beharangozó videó:

A két csapat legutóbbi összecsapása idén januárban párját ritkító, ötszettes rangadóvá nőtte ki magát, ahol végül sikerült felülkerekednünk riválisunkon. Érdekesség, hogy a vendégek 2018 decembere óta nem tudtak győzelmet szeretni a Győri úti csarnokban – bízzunk benne, hogy ezúttal sem lesz ez másként.

A mérkőzésre november 20-án 19:00-kor kerül sor, a helyszín pedig a Testnevelési Egyetem ”D” Terme lesz. A meccs helyszíni megtekintése ingyenes, de érvényes védettségi igazolványhoz kötött. Szurkolóink számára kötelező a maszk használata!

A találkozó élő közvetítésének linkje:

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!