Férfi NBI Futsal

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

Férfi futsalcsapatunk a legutóbbi fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget a Kecskemét gárdájától. Soltész Levente tanítványai a rosszul sikerült kezdést követően a találkozó több periódusában is egyenrangú félnek bizonyult, de a srácok összességében nem tudták megnehezíteni a kecskemétiek dolgát. Fontos kiemelni azonban, hogy küzdeni akarásból, illetve alázatból ismét jelesre vizsgáztak srácaink, ami a folytatást illetően mindenképp ad okot a bizakodásra.

Robert Weyne „Two” ihletett formában játszott a Kecskemét ellen!

Következő ellenfelünk a bajnoki címvédő és BL csoportkörös Haladás lesz. A szombathelyiek idén is bejelentkeztek a bajnoki címért folytatott harcba, hiszen nyolc forduló után már öt pontos a vasi alakulat előnye, a második helyen álló DEAC gárdájával szemben.

A legutóbbi fordulóban a tavalyi nagy rivális, idén viszont gyengélkedő Berettyóújfalut győzték le 3-1-es arányban. A nívós ellenfél mellett külön pikantériát ad az összecsapásnak, hogy korábbi fiatal kiválóságunkat, Szalmás Zolit is a soraiban tudhatja a hazaiak mestere.

Tavaly még csapattársak, idén már ellenfelek, de nem ellenségek.

A találkozó előtt a hazaiak játékosai rózsaszín pólóban melegítenek, mi pedig kitűzzük a rózsaszín szalagot. Ezzel közösen is szeretnénk felhívni a hölgyek figyelmét arra, hogy szeretnénk, ha figyelnének magukra: a rendszeres önvizsgálat és szűrővizsgálat életet menthet!

Kép forrása: Haladás VSE

A mérkőzés október 21-én csütörtökön, 18:30-kor veszi kezdetét.

A találkozót az alábbi linken tudjátok figyelemmel kísérni

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!