Kosárlabda Női NBI/A

Győzelem a fővárosi rangadón

Az első negyedben meglátszott a sorozatterhelést, általában lassan értünk vissza a védekezésre, ezzel több hárompontosot „ajándékozva” a fővárosi riválisnak. Míg ők háromszor voltak eredményesek kintről, addig mi csak egyszer, így a negyed végén 6 ponttal vezettek a vendégek. (17-23)

A második játékrész első felében kisebb zavart okozott a hazai oldalon egy-két megkérdőjelezhető fújás. A negyed felénél kisebb sérülést szenvedett A. Jenkins, amire észbe kaptak a TFSE-MTK lányai és átvették a vezetést, 34-33-nál. Innentől fej-fej mellett haladtak a negyed végéig, aminek a végén sajnos ismét a BEAC került előrébb.

Félidő: 39-40

A félidei nagypihenőben, mintha kicserélték volna a TFSE-MTK-át, sorra hatástalanították a BEAC támadásait, amikből rendre pontokat is tudtak gyártani. Olyan olajozottan működött a TFSE-MTK, hogy ebben a negyedben csak 8 pontot engedtek a BEAC-nak, míg 22 pontot szereztek.

Ez a gépezet a végső negyedben sem állt le, tovább hajtottak és növelték az előnyüket a TFSE-MTK játékosai. A mérkőzés hajrájában már nem sikerült újítani a vendég egyletnek, így a végén a hazaiak örülhettek a 18 pontos győzelemnek.

Végeredmény: 82-64