Férfi NBII Kosárlabda

Tökéletes erőpróba a „csatatéren”

2020. november 27-én került megrendezésre a a férfi kosárlabda NB II Közép „A” csoportjának 7. fordulója, melynek során egyetemünk csapata fogadta a Bravos alakulatát. Igazi csata várt a TFSE kosarasaira, hiszen az idősebb játékosokból álló Bravos híres a fizikai kontakttal teli rutinos játékstílusról.

Ellenfelüket taktikáját ismerve és a két csapat játékosai közötti korkülönbséget kihasználva a TFSE-s srácok hamar, az első negyedben, vezetésre tettek szert. Ez köszönhető volt a pörgős, sok passzos játékuknak. A rengeteg ütközés és fault nem lepte meg csapatunk tagjait, hiszen erre számítottak és tökéletesen megállták helyüket a „csatamezőn”.

A rangadó folyamán végig dominált a TFSE. Ennek köszönhetően csere játékosaink is időt kaptak a pályán. A friss játékosok hatalmas kedvvel és elszántsággal csatlakoztak be a mérkőzésbe, ezzel is hozzásegítve csapatunkat a győzelemhez.

A TFSE csapata 91-63 (17-13, 31-17, 23-13, 20-20) arányban legyőzte a Bravos csapatát. Gratulálunk a győzelemhez és sikeres felkészülést kívánunk a következő meccsre! Hajrá TFSE!