Kosárlabda Női NBI/A

Pécsre utazunk a hétközi győzelmet követően

A Tipmix Női NB I/A 5. fordulójának mérkőzését pótolja szombaton, a TFSE-MTK női kosárlabda csapata, a PEAC-Pécs otthonában.

A PEAC-cal idén még nem találkoztunk, de az bizakodásra ad okot, hogy az előző szezonban mind a két bajnoki találkozón győzelmet tudtunk aratni. Először a pécsiek fogadtak minket otthonukban, ahol jó játékkal 84-94-re tudtunk diadalmaskodni. A második egymás elleni mérkőzésen már mi voltunk a házigazdák, és egy óriási csatát sikerült megnyernünk hosszabbítást követően 93-89 arányban.

A Magyar Kupában is találkoztunk már a PEAC csapatával (itt ők voltak a házigazdák a Lauber Dezső Sportcsarnokban), ahol az elődöntőbe jutásért mérkőzött a két együttes. A meccsen ismételten szoros csatát vívott a két csapat, melynek végén ismét a TFSE-MTK nyilvánult jobbnak. Jó játékkal tudtuk 82-78-ra hozni a találkozót. (Ezzel az állás 3-0)

Csapatunk idén lejátszott hét lejátszott meccséből négyet evesztette, a többi hármat pedig megnyerte. A PEAC csapata az eddigi hat mérkőzéséből kettőn tudott nyerni, a másik négyen alulmaradtak.

A szerdai győzelmet követően nem is lehet más a célunk, minthogy jó játékot mutatva, ismét nyertesként jöjjünk le a pályáról!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!