Kosárlabda Női ANB I Zöld

Drámai siker a Szeged ellen!

A Női Amatőr NB I Zöld csoportjában szereplő kosárlabdacsapatunk a hétvégi meccsén a Szegedi KE csapatát fogadta. A lányok előző heti mérkőzése elmaradt, így bizonyítási vágytól fűtve léptek parkettre vasárnap délután.

Az első negyed szoros küzdelmet hozott, egyik pillanatban a mi lányaink szereztek vezetést, a másik pillanatban a szegedi csapat egyenlítette ki a mérkőzés állását vagy vette át a vezetést. A folyamatos pontváltásból a negyed végére a vendégek jöttek ki jobban, náluk volt az előny.

Első negyed: 8-12

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban 8-14-re elhúztak a hazai csapattól. A TFSE-s lányok ezután összeszedték magukat, szép és pontos játékkal először kiegyenlítettek majd át is vették a vezetést a negyed végére. Amikor már azt hihettük, hogy előnnyel mehetünk a szünetre a szegediek egy sikeres közelivel, ismét maguk javára fordították a mérkőzés állását.

Második negyed: 23-24

A harmadik negyedet is a vendégek kezdték jobban, de szerencsére lányaink végig lőtávolban maradtak. Vörösházi Jázmin hárompontosa lélektanilag sokat jelentet a csapat számára ebben a játékrészben, a negyed végére minimális maradt a különbség a két csapat között.

Harmadik negyed: 40-42

Az utolsó negyedben óriásit küzdöttek a lányok. A negyed elején sikerült megszerezni a vezetést, amelyet a játékrész légvégéig meg is őriztünk, ám az utolsó percekben a Szegedi KE csapata kiegyenlítette. A mérkőzésnek viszont még nem volt vége, Kelemen Barbara Anna az utolsó másodpercekben kiharcolt egy foultot, és az így megítélt két büntetőt biztos kézzel értékesítette.

Végeredmény: 60-58

Gratulálunk a lányoknak, kitartást kívánunk mindenkinek a jelenlegi időszakhoz, vigyázzunk egymásra!

Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!