Férfi NBII Futsal

Gólzáporos győzelem!!

Két hét szünet után újra hazai pályán, a Fáy utcában léphettek pályára az eddig még veretlen futsalos srácaink! Az ellenfelünk pedig a középmezőnyben álló ELTE-BEAC csapata volt, a cél pedig természetesen nem is lehetett más, mint a veretlenségi széria megőrzése!

A találkozó eleje nyitott küzdelmet hozott, minkét oldal tudta érvényesíteni a saját akaratát, de az első gólt a mieink szerezték meg! Öt percnyi játék után Dudás Dániel szerezte meg a csapat első gólját, ami neki az idei szezonban már a nyolcadik volt (1-0). Azonban ez után nem sokkal egy a csapat által idén még nem tapasztalt, szervezett letámadás után kiegyenlített a BEAC csapata (1-1). Ez a kellemetlen meglepetés viszont kellően ösztönzőleg hatott a fiúkra, és találtak egy új sebességi fokozatot, aminek köszönhetően egy percen belül kétszer is az ellenfél kapujába tudtak találni. Lipl Noel Lukács először volt kezdő a szezonban és gyorsan be is bizonyította, hogy jó döntést hozott a szakvezetés. A harmadik gólunk pedig Fodor Bálint nevéhez fűzhető. Az első félidőben már nem változott az eredmény, egy biztosabb előnnyel és kellő magabiztosággal mehettek a fiúk a szünetre, ugyanis a mutatott játék és a mezőnyfölényünk igencsak bíztató volt a folytatásra nézve.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – ELTE-BEAC (3-1)

A második félidő eleje szerencsére az elsőhöz hasonlóan jól alakult és az a bűvös 5. perc ismét egy TFSE-s gólt hozott. Lipl Noel Lukács duplájával már három góllal vezettünk (4-1). A negyedik gólunk jelentette azt a lélektani határt, amikor az ellenfél már lélekben feladta, mi meg már bekerültünk a Flowba és hatalmas elánnal megyünk előre egészen a lefújásig. Futószalagon jöttek a góljaink és fontos kihangsúlyozni, hogy ezeket hat különböző játékos szerezte. Ez az adat kiválóan reprezentálja a csapat összeszedettségét és erejét. Természetesen vannak kiemelkedőbb egyéniségek a csapatban, de mindenki kellően magas színvonalat képvisel ahhoz, hogy ne kelljen kizárólag egy vagy kettő játkostól elvárni a kiemelkedő teljesítményt és a gólokat.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – ELTE-BEAC (9-1)

Gólszerzők: Szalmás 2 ; Fodor 2 ; Lipl 2 ; Dudás, Andorka, Sóvári

A találkozó után gólkirályunk Szalmás Zoli értékelt: „Az első perctől kezdve ott voltunk fejben, és ez az eredményen is meglátszik. A meccs eleje kicsit nyitottabban indult, de a gyors gólváltást követően viszont sikerült teljesen átvennünk az irányítást, és onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy sikeresen itthon tudjuk-e tartani a 3 pontot. Sorjában érkeztek a találatok, amik többségét szép támadások előztek meg. A csapat összeszedettségét mutatja, hogy a gólok megoszlanak, tehát mindenki ki tudta venni a részét a győzelemből.”

A következő fordulóban, november 9-én hétfőn az UTE csapatának otthonába látogatunk. Ellenfelünk jelenleg a tabella 10. helyét foglalja el, mi pedig a 2. helyről várjuk az összecsapást. A találkozó 20:30-kor kezdődik!!

Hajrá srácok!!

Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!