Férfi NBII Kosárlabda

50 ponttal vertük a Gödöllőt – vasárnap a Martos otthonába látogatunk!

NB II-es férfi kosárlabdázóink a bajnokság első fordulóján a Gödöllői SK csapatával csaptak össze és nem kegyelmeztek! A vendég egyesület konkrétan nem jutott annyi pontig, amennyivel kikaptak Boros Zoltán fiaitól. Vasárnap pedig a tavalyi idény legdominánsabb gárdájához látogatunk, akik mindössze egyetlen egyszer szenvedtek vereséget.

A feldobás pillanatától kezdve megpecsételődött a gödöllőiek sorsa és ugyan az első negyedben 10 pontos különbség alakult ki, a másodikban már valamivel szorosabb küzdelem kerekedett. A nagyszünetre 37-22-es hazai vezetéssel vonulhattunk. Ami a folytatást illeti, teljesen felborult a pálya.

A pihenőt követően új lendülettel indítottuk a rohamokat és a vendégek nem tudtak bennünket megállítani. A harmadik szakaszban újabb 13 egységgel bővült a differencia, de az igazi kegyelemdöfést a negyedik játékrész jelentette, amit 31-9-cel zártunk. Nem sokon múlott, hogy elérjük a 100 pontot a nyitómeccsen, de így sem panaszkodhatunk a 93-43-as végeredményre. Játékosaink közül öten is 10 pont fölött zártak, Velkey Józsival az élen, aki 17 egységig jutott. Külön öröm, hogy mindenki pontot szerzett a találkozón!

TFSE – Gödöllői SK 93-43 (20-10, 17-12, 25-12, 31-9)

Vasárnap a MAFC Martos otthonába látogatnak a fiúk. Házigazdánk tavaly megnyerte az alapszakaszt, 28 meccsből 27 alkalommal diadalmaskodott és rajtunk kívül senki nem tudta legyőzni. Nagy meglepetésnek számított, amikor a 13. fordulóban 62-70-re vertük őket idegenben. A Martos is nyerni tudott első összecsapásán a Kandó SC vendégeként 59-75-re. Érdekesség, hogy a nyitófordulót velük kellett volna játszanunk, de halasztás miatt erre hétvégén kerül sor és reményeink szerint a mostani parádés kezdés után és az előző idénybeli sikert követően ezúttal is hasonlóan szép eredménynek örvendhetünk.

MAFC Martos – TFSE (2023.10.15. 18:00)
Őrmezei Általános Iskola, Budapest

Gratulálunk a szép kezdéshez srácok és sok sikert!