Tollaslabda

3 szám, 3 döntő, 3 érem – Kőrösi Ágnes a csúcson!

Kőrösi Ágnes tollaslabdázónk Cegléden mérette meg magát a felnőtt Magyar Bajnokságban. Három számban indult (vegyes és női páros, egyéni) és mindegyikben a döntőig jutott. A verseny két napon át tartott, ami összességében elég megterhelő, hiszen nincs sok pihenőidő a mérkőzések között, Áginak mégis sikerült a lehetetlent 12 meccs alatt teljesítenie!

Amilyen szépen indult a történet, sajnos annál szomorúbb véget ért. A szombati 6 mérkőzést követően vasárnap újfent szoros küzdelmek alakultak ki. Ági a női egyéni döntőjében simán nyerte az első szettet, majd a második játszmában már kevésbé tudott reagálni ellenfele támadásaira a görcsök miatt, de így sem adta fel. A kimerültség és a sok mérkőzés rányomta a bélyegét a szettekre, így a 2. helyen végzett.

Vegyes páros kategóriában szintén ezüstéremig menetelt párjával, Szele Zoltánnal és ez még nem minden. Hiába görcsölt be mind a két combja, női párosban Gonda Daniellával ismét aranyéremig jutott. Csillának és Áginak ez volt a harmadik győzelme ebben a felállásban.

Az MTSZ által készített beszámolóban interjú is készült, mely a linkre kattinta megtekinthető: Magyar Tollaslabda Szövetség

Jóformán véget sem ért a ceglédi hétvége, már a következő versenyére készül, egy kvalifikációs challangere, melyre Ugandában kerül majd sor február 20 és 25 között.

Gratulálunk az érmekhez és sok sikert a következő megmérettetéshez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!