Röplabda U15

3. helyen zártuk a hétvégét!

U15-ös női röpiseink igencsak megtépázott csapattal léptek pályára a hétvégén (04.09) a kvalifikációs szakasz 2. fordulójában. A tornának ezúttal Zalaegerszeg adott otthont és sajnos a 3 mérkőzés egyikén sem sikerült diadalmaskodni, bár ez a sok hiányzó miatt egyáltalán nem meglepő. A teljesítményre így sem lehetett panasz, hiszen a sorokat feltöltő U13-as csapat játékosai is szívvel lélekkel küzdöttek a nagyok között!

Rezák-Szabó Anna értékelése a hétvégéről:
„Hosszú és fárasztó, közel 4 órás út után léptünk pályára a kvalifikációs szakasz második fordulóján. A csapaton végigsöprő betegségek miatt az utazó keretnek majdnem fele U13-as játékosból állt.Volt köztük olyan is, aki először lépett „nagy” pályára! Így a célunk a fejlődés, a jövő év építése volt, mivel az utazó fiatalabb játékosok jövőre már ebben a bajnokságban fognak részt venni.

Forrás: hunvolley

Az első mérkőzésen az MTE ellen álltunk pályára, ahol összeszedetten játszottunk, de valahogy a végjáték szinte mindig kifogott rajtunk. Bár 2:1-re kikaptunk, pontarányban csak hárommal maradtunk le. A második körben a ZTE-vel csaptunk össze. 3:0-ra kikaptunk, de mindent beleadva ezzel a kerettel is tudtuk hozni, szinte pontra pontosan az előző fordulón elért pontszámokat, úgy, hogy mindenki kapott elegendő játéklehetőséget. A maratoni hosszúságú nap végén a Győrrel álltunk szemben. Itt már sajnos nem volt elég az akarat, a fáradtság győzedelmeskedett. Így elmaradt a múltkori siker megismérlése és végül 3:0-ra maradtunk alul.”

Forrás: hunvolley

A 2. forduló eredményei:
MTE 1904 – TFSE-Kalocsa 2:1
ZTE Röplabda Klub – TFSE-Kalocsa 3:0
TFSE-Kalocsa – Széchenyi Győr-A 0:3

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!