MEFOB MEFOB FESZT

3 arany és egy megnyert bronz – MEFOB FESZT 2. nap

Csodálatos eredményeket hozott a MEFOB Feszt második napja, ahol 3 aranyérem mellett egy csillogó bronzérmet is jegyezhettek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatói.

A nap első érmét futsalos lányaink szerezték, akik az EKKE csapatát győzték le egy kifejezetten parázs hangulatú mérkőzésen!

A tegnapihoz hasonlóan jól indult a nap, korán megszereztük a vezető találatot, majd gyorsan sikerült is megduplázni az előnyt az első játékrészben. A második felvonásban feltámadtak az egriek és kiegyenlítettek. Ezután hosszabbítás következett, ahol már nem született több találat, így büntetőkkel dőlt el a 3. hely sorsa. Szerencsére lányaink nem inogtak meg és 4–3 arányban megnyerték a párbajt, ezzel megszerezve az első MTSE érmet!

Vízilabdás hölgyeink ugyanazzal a lendülettel folytatták, ahol tegnap abbahagyták. Mára csupán 1 ellenfelük volt a szintén esélyesként fémjelzett SZTE személyében, viszont annál keményebb összecsapás várt rájuk. Az első negyedben három kettőt érő találatunk is született, de amikor hátra lehetett volna dőlni, még kettőt se pislogtunk, máris kiegyenlített a Szeged. A második és harmadik negyedben ők domináltak, de a negyedikben sikerült ismér uralni a medencét és végül 11:6-ra megnyerni az utolsó meccset is. Ezzel a lányok megvédték címűket és idén is a dobogó tetején állva ünnepelhettek!

Cheerleadereink szolgáltak még fénypontba illő jelenetekkel a nap folyamán. Senior Freestyle Pom Double (SFPD) csapatunk a PTE és a MATE legjobbjait múlta felül, míg Senior All Girl Group Stunt (SAGS) kategóriában is elhoztuk az aranyérmet az ELTE (Szombathely) orra elől, ezzel bezsebelve egyetemünk második, majd harmadik aranyérmét is.

Teniszezőink közül Kékesi Márton és Képes Szabolcs első összacsapásukon alulmaradtak, míg a másik ágon Cseh Márk egy halasztott meccs mellett két meccset nyert, illetve egyszer kikapott. Párosban Sándor Alexandra és Cseh Márk jóvoltából egy további sikert jegyezhettünk a tenisz vegyes páros küzdelmeiben.

A vasárnapi menetrendben folytatódik a tenisz, megkezdődik az ultimate frizbi, a sakk és a kosárlabda. Továbbra is hajrá TF, hajrá TFSE! Gratulálunk a sikerekhez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!