Kézilabda Női NBII

2 forduló mérlege

Zajlik az NBII-es női kézilabda bajnokság, a TFSE alakulata az északi csoportban küzd, amíg még lehetséges. Az elmúlt két forduló találkozóiról számulunk be olvasóinknak.

10.24-én idegenben játszottak a lányok a bajnokság dobogóján álló Esztergommal. Továbbra is sok hiányzóval küzdve nem lehettek vérmes reményei Viglási Zsuzsa csapatának. 30 percet követően sajnos már látni lehetett, hogy nem lesz sok esély a pontszerzésre, ugyanis a szünetre már 8 gólos hazai vezetéssel vonultak a felek. A második játékrészben tovább nyílt az olló, rengeteg eladott labdát követően az esztergomiak könyörtelenül kihasználták a hibákat.

Végeredmény: Esztergomi Vitézek RAFC – TFSE 39-24

A következő játéknapon, 11.07-én a Zágrábi utcában fogadta a gárda a tabellán közvetlenül mögöttük álló Dorogi ESE együttesét. Mondani sem kell, hogy komoly téttel bírt az összecsapás, hiszen a győztes sokat léphetett előre a rangsorban. Jól sikerült a kezdés, 30 minutumot követően 18:15-ös vezetéssel készülhettek a hölgyek a második félidőre.

Volt 6 találat is a különbség, azonban újabb sérülés miatt további játékost is nélkülözni kellett, így „sok lúd disznót győz alapon” a vendégek ledolgozták a hátrányt, és a lefújáskor már náluk volt az előny.

Végeredmény: TFSE – Dorogi ESE 27-28

A folytatásról egyelőre nem tudunk nyilatkozni, remélhetőleg a következő kör a kitűzött időpontban, november 14-én szombaton, a XVI. kerületi KMSE ellen, ismét a Zágrábi utcában 18 órai kezdettel.

Felhívjuk minden kézilabda szimpatizáns figyelmét, hogy a mérkőzések továbbra is zárt kapuk mögött zajlanak.

Hajrá TFSE!