Egyetemi sport Kézilabda strandkézilabda

2. és 4. hely a „hazai” Strandkézilabda MEFOB-on!

Május 28-án a TF velencei sportközpontjában került megrendezésre a MEFS, a TF és a TFSE közös szervezésében a 2024-es Strandkézilabda MEFOB, melyen több csapat vett részt, mint az ugyanitt rendezett tavalyi megmérettetésen. A hölgyeknél 7, az uraknál pedig 8 indulót üdvözölhettünk.

Férfi fronton címvédőként érkeztünk, míg a női vonalon tavaly ezüstéremmel zártunk, így idén is bizakodtunk a kettős éremszerzésben. Mindkét csapatunk könnyedén vette a csoportkört, ahonnan éremesélyesként jutott tovább a küzdelmek egyenes kieséses szakaszába.

A legjobb 4 között lányaink hajtós meccsen múlták felül a pécsieket, így bekerültek a fináléba, ahol megismételve a 2023-as döntőt, a tavalyi bajnok KRE-vel kellett farkasszemet nézniük. Fiaink számára nem sült el jól az elődöntő, így az már a helyosztó előtt biztossá vált, hogy a tavalyi aranyérem nem kerül újra a mieink nyakába.

Női csapatunkat végül magabiztos játékkal győzte le a KRE, mely ezzel megvédte címét. Férfi csapatunk ellenfele a BGE volt a harmadik helyért folytatott harcban, az összecsapás szétlövéssel ért véget és legnagyobb bánatunkra nem a mieink nyakába került a bronz medál.

VÉGEREDMÉNY

Női mezőny
1. helyezett – KRE
2. helyezett – TF
3. helyezett – PTE

Férfi mezőny
1. helyezett – BME
2. helyezett – SZE
3. helyezett – BGE

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a díjakat Neukum Tamás, az MKSZ Strandkézilabda Bizottságának elnöke, Bartha Zsolt, a MEFS Strandkézilabda referense és Csiha Andrea játékvezető adták át.

Minden résztvevőnek gratulálunk!

Fotó: Borhi Mihály

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!