Férfi NBI Női NBI Röplabda

1000 gyerek karácsonya – cipősdoboz akció a Kettős Rangadón!

Vasárnap (2022.12.11.) Kettős Rangadót vív a TFSE női és férfi NBI-es röplabdacsapata. A szakosztály vezetése ezt az alkalmat fantasztikus lehetőségnek tartja egy jó ügy érdekében való összefogásra, ezért a TFSE az Age Of Hope Alapítvánnyal együttműködve adománygyűjtést szervez a mélyszegénységben élő gyerekek számára.

Az alapítvány minden karácsonykor megszervezi a jótékonysági akciót azért, hogy az ünnepek alatt is tudjon segíteni a mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeken. A kezdeményezés során összegyűjt dobozokat elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye számunkra elképzelhetetlenül szegény településeire szállítják az Age Of Hope önkéntes munkatársai.

Az idei évben tapasztalt megnövekedő megélhetési költségek sokszor szinte elviselhetetlen terhet jelentenek az egyébként is komoly nehézségekkel küzdő családoknak, akik számára minden segítség örömként szolgál.

Amivel TE is segíthetsz:

– Játékok
– Babaápolási kellékek
– Vitaminok
– Láz- és fájdalomcsillapítók
– Édességek
– Tisztálkodó és tisztító szerek
– Iskolai felszerelések
– Cipősdobozba csomagolt ajándékok

Az alapítvány kifejezett kérése, hogy ruhát ne adományozzunk a kampánynak a keretein belül. Az adományokat csecsemőtől 14-16 éves korig gyűjtik a gyerekeknek, a legtöbb rászoruló az iskolás korosztályból kerül ki.

A gyűjtés időpontja: 2022.12.11. 15:30–20:00 (A Kettős Rangadó ideje alatt)
Helyszín: 1123, Budapest, Testnevelési Egyetem „D” Terem

Nagyon köszönjük a segítségeteket előre is az alapítvány és a rászoruló gyerekek nevében is!