Futsal Női NBI

Újra a hozzánk méltó úton

Futsalos hölgyeink az elmúlt hetekben nagyon nehéz időszakon mentek keresztül:
A kora hihetetlen őszi eredményeket, egy három meccsen át tartó hullámvölgy követte. 2 hazai találkozónkon is alulmaradtunk. Elsőként a WSH-Palmfood Tolna-Mözs csapata ellen (3-4), majd az Astra KKFHÁZI Bulls (2-4) lányai bizonyultak jobbnak.

Ezek után utaztunk az utolsó helyen álló Hajdúböszörmény csapatához, és sajnálatos módon ott is értékes pontoktól estünk el (3-3).

3 meccs alatt 8 egységgel lettünk szegényebbek, ugyanakkor búsulásra nem lehetett okunk, mivel a 3. helyről várhattuk a hétvégéi Agenta Girls Szekszárd elleni hazai folytatást.

A lányok úgy tűnik, hogy nem akarnak dobogós vágyaikból engedni, hiszen Pádár Anita vezérletével a 10. perctől kezdve gólgyártásba kezdtek. Két gyors góllal egyből megnyugtató előnyre tehettünk szert, melyet a félidő előtt még eggyel toldott meg Folk Zsuzsi (3-0).

A félidő után nem változott a játék képe. Csapatunk irányított és hamar gólt szerzett, ezúttal Tell Zsófi révén. Ellenfelünk a különbség ellenére tovább küzdött és egy becsület gólt szerzett Lovász szerencsés lövése nyomán. Az utolsó 10 percben sorozatosan gyártottuk a helyzeteket, de csak kettőt sikerült értékesíteni. Előbb Bokor Adrienn, majd ismét Pádár növelte az előnyt.

Összességében elmondható, hogy nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk – sokszor nem a legjobb játékkal – ami most nagyon jót tett csapatunk lélektanának.

Ezzel a győzelemmel visszatérhetünk a bajnoki aranyért zajló csatába.

Szép volt lányok!

A folytatásban a második helyezett DEAC SNK KFT. csapatával mérkőzünk meg december.14-én hazai pályán.
Igazi rangadóra számíthat a nagyérdemű!

Megéri kilátogatni!