teq_foto

Mi a Teqball?

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére! Vidd haza Te is a valódi futballt az otthonodba! A Teqbox egy jövőre megjelenő technikai kiegészítő, mely a világ első olyan eszköze lesz, ami a játék élvezete közben képes objektíven méri a játékos technikai tudását.

A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

A Teqboardot hosszú évek matematikai és fizikai számításai után, gyakorlati tesztelések során véglegesítettük. A Teqboard kialakítását úgy terveztük meg, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2 – 3 másodpercenként labdába kell érnünk, melynek köszönhetően, rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, ami nagymértékben javítja a játékosok labdabiztosságát.

A Teqball nem versenytársa a futballnak, éppen ellenkezőleg! Használata magabiztosabbá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is. Továbbá segíti azt is, hogy az úgynevezett „első érintés” tökéletesebbé váljon, ami a mai gyors játékstílushoz elengedhetetlen.

A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják.

A Teqball nem a szerencse sportja, itt mindig a jobb játékos győz!

A Teqball egyszerűen zseniális!

(forrás:teqball.com)

Edzés időpontok:
hétfő-kedd-szerda-csütörtök
13.00-13.45 (ebédszünet)
“E”-terem