Férfi BLSZ II Labdarúgás

Gólzáporos győzelem!

BLSZII-es labdarúgóink 7-1-re győzték le a Puebla FS TFC csapatát hazai környezetben! Az első félidőben „csak” két találat született, Gényié lett az első a 16. percben, majd Suskó volt eredményes a 23.-ban. Nem kellett sokat várni a félidőt követően az újabb gólra, hiszen már a 48.-ban Gényi ismét bevette az ellenfél hálóját.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Innentől nem volt megállás, beindult a gólgyár! Elekes mester fiai futószalagon szállították a gólokat. A negyedik találatot az 54. percben Kaszás szerezte, majd Béres Roland folytatta a sort a 67.-ben. 5-0-ás állásnál azonban porszem került a gépezetbe, ugyanis a 71. percben betalált az ellenfél. Az előző mérkőzésen nem sikerült rést ütniük a pajzson, de ez sem zavarta meg a mieinket. Ott folytatták ahol abbahagyták!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

7 minutummal később ismét Kaszás volt eredményes és az utolsó szöget pedig Gényi ütötte be a koporsóba, aki így mesterhármast szerzett. Ezzel fel is lépett a góllövő lista 3. helyére, a TFSE pedig továbbra is vezeti a tabellát!

TFSE – Puebla FS TFC 7-1 (2-0)

Gólszerzők: Gényi 16., 48., 81., Suskó 23., Kaszás B. 54., 78., Béres R. 67.

Forrás: MLSZ

Három forduló van már csak vissza és az öldöklő harc továbbra is tart köztünk és a Budai FC SE között. Következő ellenfelünk a sereghajtó BEAC lesz. Őket az a Budatétény (10.) követi, amely a szezon során az egyetlen csapat volt eddig, akitől vereséget szenvedtünk! Végül pedig, ha minden simán megy a Csepeli UP SE elleni találkozón vívhatjuk ki a feljutást.

Ez utóbbi csapatot verte most a rivális Budai FC gárdája 6-1-re, ezzel is jelezvén, hogy még nem mondtak le az 1. helyről. A Nimród SE-vel (8.), a Kelen SC II-vel és a Barca EH-val (3.) fognak még összecsapni. Papíron nekünk lesz könnyebb dolgunk, viszont a Barca EH elleni záró forduló is meghatározó lesz. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!