Férfi MEFOB Kosárlabda

Alulmaradtunk a Tüskecsarnokban!

Férfi egyetemi kosárcsapatunk a BME-MAFC együttesével játszotta a MEFOB negyeddöntő első mérkőzését. A hazaiak nagyon bekezdtek az első negyedben, míg mi 8-0 után tudtunk először kosárat szerezni. 10 perc játék után 13 ponttal voltak jobbak. A legnagyobb különbség 27-10-nél adódott, ezt követően viszont végig 10 pont körül maradt a differencia a csapatok között.

A nagyszünetet követően Boros Zoltán fiai mintegy varázsütésre megtáltosodtak és a harmadik etap végére ledolgozták a hátrányukat! A lendületet megakasztva 59-58-nál időt kértek a hazaiak. Ez végül kulcsfontosságúnak bizonyult, ugyanis nem tudtuk átvenni a vezetést és 6 pontos különbséggel ért véget a találkozó a hazai gárda javára. A végeredmény 77-71 lett.

BME-MAFC – TFSE 77-71 (23-10, 22-24, 16-24, 16-13)

Forrás: MKOSZ

Boros Zoltán edzői értékelés a mérkőzés után:
„Valójában most játszottunk így először együtt. Látszott is rajtunk, főleg az első félidőben, amikor sem védekezésben, sem támadásban nem tudtuk megállítani a BME-t. Mi próbáltunk a közelükben maradni végig, hogy a végére talán ez a 6 pontos vereség elég legyen arra, hogy a visszavágón nyerni tudjunk. Gratulálok a BME-MAFC-nak!”

Az első találkozót ugyan elvesztettük, de a jövőhéten alkalmunk nyílik javítani. Kedden este (20:45) hazai környezetben, az L2-ben kerül megrendezésre a visszavágó!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!