kanizsa végeredmény

Bravúr a rangadón

Hétfő este végre hazai pályán is bemutatkozhattak futsalosaink. A bajnokság második fordulójában a Fáy utcában fogadtuk ellenfelünket, a Nagykanizsát. Ők az első mérkőzésén 8 gólt vágtak a szebb időket is megélt REAC-SISE csapatának. Ami minket illet, 11 szerzett találattal álltunk a Hidegkút elleni mérkőzésünk után. Ennek fényében parázs hangulatú mérkőzésre volt kilátás.

kép6

Rangadónkat egy időben rendezték a Magyarország-Szlovákia mérkőzéssel (09.09. – 20:30), melynek okán sajnos kifejezetten üresen állt a frissen felújított Vasas Sportcsarnok (célünk, hogy a jövőben közösen megtöltsük).

kép2 kép5

A kezdő sípszó utáni harmadik minutumban már hazai gólnak örülhettünk Dudás Dániel révén. Fiaink nem álltak meg, sőt a 12. percben Csernai Gábor találatával 2 gólos előnyre tettek szert. Ekkor ráztak magukon a vendégek, és 6 perc alatt kiegyenlítettek, Szakmeiszter és Bogyó góljaival.

Félidei állás (2:2) 

kép4

A szünetben más üzemmódba kapcsoltak a TFSE fiataljai, melynek következménye stabil védekezés és kreatív támadójáték lett. 4 perccel a félidő után már rezgett a kanizsai háló Andorka Kristóf befejezése után, aki nem elégedett meg egy szimpla találattal, és a 31.percben ismét betalált. A háromgólos különbséget a szintén duplázó Csernai állította be.

kép3

Elmondható, hogy egy kiemelten fontos meccsen tudtak a fiúk újabb 3 pontot szerezni, és elképesztő mutatót produkálnak 2 meccs alatt: 16 lőtt és 4 kapott góllal. Ezzel a gólkülönbséggel és a 2 győzelemmel a TFSE vezeti az NBII nyugati csoportját. Szívből kívánjuk, hogy ez így is maradjon az egész szezon során!

kép1

Következő mérkőzés pénteken 19:30-kor lesz a 0 pontos Tihanyi FC otthonában. 

Hajrá Srácok, megmarad a 100%-os forma!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?