kkfházi

Igazságos döntetlen a szezonrajton

Női Futsal NB I. 1. ford. 09. 07. Üllő Városi Sportcsarnok

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – TFSE-Szertarsport.hu 4-4 (3-1)

Gólszerzők: Beke Adrienn 8. p., Vígh Renáta 13. p., Varga Adél 20. p., Urbán Anett 39. p. ill. Pádár Anita 8. p., 29. p., 32. p., 38. p.

 

Immáron második éve szerepel csapatunk az élvonalban, melynek megfelelően megerősödött kerettel és keményebb alapozással készültek a lányok a szezonra. Ellenfelünk az a Kiskunfélegyháza volt, mely tavaly alapszakasz győzelemig, majd bajnoki ezüstig jutott. A múlt szezonban mind a három egymás elleni találkozón a kiskunságiak ünnepelhettek.

Csapatunk teljesen megújult, megerősödött. Többek között olyan nagyágyúkat igazoltunk, mint Pádár Anita – a tavalyi gólkirály – Halászi Kinga és Bokor Adrienn. A hazaiak kerete is teljesen átalakult a tavaszihoz képest, hozzájuk Szekszárdról, Tolnáról és többek között Hajdúböszörményről érkezett erősítés. 

A kétszer húsz perces hadvidelést egyáltalán nem a nőkre jellemző tapintatossággal kezdték a felek. Rögtön a 8. percben betalált a hazaiak szekszárdi igazolása, Beke Adrienn, ám Pádár Anita nem habozott, azonnal egalizálta az eredményt. A hirtelen gólváltást 2 hazai találat követte, így 3-1-es hazai vezetéssel vonulhattak szünidőre a felek.

Csapatunk innen állt fel a második játékrészben. Pádár Anita előbb kiegyenlített, majd 3-3-at követően a vezetést is megszerezte a mérkőzés véghajrájában. Fel sem foghattuk a vezetés ízét, ugyanis Urbán Anett a hármas sípszó előtt alig egy perccel véglegesítette az eredményt. 

Végsőkig kiegyensúlyozott párharcnak lehettek szemtanúi az üllői csarnokba kilátogató szurkolók. 

Lányaink megmutatták, hogy más célokért harcolunk az idei szezonban, mint korrában. A következő találkozót hazai környezetben játszuk a Fáy utcában, Szeptember 15.-én Vasárnap 18:30-kor.

HAJRÁ LÁNYOK!

Vélemény, hozzászólás?