felhív

Épül a jövő csapata

Megfiatalított kerettel vág neki a 2019/20-as szezonnak mind női, mind férfi csapatunk. Szabó József szakosztályvezető célja a jövő csapatának felépítése, mindkét gárda 23 év alatti játékosokból tevődik össze a következő bajnoki kiírás mérkőzésein. További cél, hogy egy ütőképes csapatot tudjunk kiállítani a Budapest, illetve az egyetemi bajnokságban is, ezzel az utánpótlás csapatunk felléphetne az NBII-be, és tovább fejlődhet a jövő csapatának építése érdekében.

A felkészülés augusztus elején kezdődik egy békéscsabai edzőtáborral, mely egy hétig tart majd. Jól bevált helyszín, már három éve visszajárunk ide, minden körülmény adott a kiváló felkészüléshez, valamint az új játékosok beépítéséhez.

Az egyetemi, illetve a Budapest bajnoki csapatot feltett szándékunk a hallgatók soraiból felépíteni, bárki, aki rendelkezik kézilabdás múlttal, különösen a kapus poszton, jelentkezését várjuk nagy szeretettel a teszabokezi@gmail.com, illetve a +36703921882-es telefonszámon, Szabó József szakosztályigazgatónál.

Nemsokára újabb cikkel jelentkezünk a további fejleményekkel és friss hírekkel.

Hajrá TFSE!

BG

 

Vélemény, hozzászólás?