2 érem a MEFOB döntőben!

Május 28-29-én Győrben került megrendezésre a női és férfi kézilabda MEFOB finálé, melyben mindkét nemből 6-6 csapat szerzett részvételi jogot, mondani sem kell, hogy a női és férfi ágban is képviseltettük magunkat.

A hölgyek a döntőbe jutásért a harmadik csapat távollétében csak egy ellenféllel kerültek szembe:

a PTE csapatával, akikkel két mérkőzést kellett vívni. Az „odavágón” 23-23-as döntetlent játszottak a lányok. A visszavágón is hasonlóan szoros mérkőzésnek lehettek szemtanúi a kilátogatók. Itt újabb döntetlen született… így következtek a büntetők, melyben sajnos 33-31– re alulmaradtunk, így a bronzért folytathattuk másnap a küzdelmet. Nem mindennapi csata volt ez a döntőért.

A Szegedi Tudományegyetem csapatával mérkőztünk a második napon a bronzéremért, itt azonban nem volt olyan harc, mint egy nappal korábban, hiszen a lányok nagyon magabiztos 44-32-es győzelmet arattak, így felállhattak a dobogóra.

mefoblány

Az urak is kiválóan teljesítettek, de azért volt némi nyomás a gárdán, hiszen 2 éve címvédők vagyunk a MEFOB-on.

Ehhez méltóan, ugyan kisebb nehézségekkel, de megszereztük a csoportgyőzelmet egy győzelemmel az Eszterházy Károly Egyetem ellenében, melyet 26-24-re hoztunk, a PTE csapatával pedig 22-22-es döntetlent játszottunk, de ez is elég volt a csoportelsőséghez.

A fináléban a Széchenyi István Egyetem ellen léptünk pályára az újabb bajnoki cím reményében. A srácok kiváló játékkal, 27-22-re diadalmaskodtak, így harmadjára is sorozatban bajnok a Testnevelési Egyetem csapata

mefobsrác

Hajrá TFSE!

 

Vélemény, hozzászólás?