összefoglalás

Véget ért a másodosztályú pontvadászat

Feszített tempóban igaz, de lezajlottak Férfi Futsal csapatunk utolsó tétmérkőzései az elmúlt hetekben. Erőfeszítéseink a bajnokság és az egész rájátszás során a Férfi Futsal NBII Nyugati csoportjának negyedik pozíciójába predesztináltak minket.

Srácaink az alapszakasz során igazán kitettek magukért, hiszen óriási hajrában a képzeletbeli dobogó alsó fokára állhattunk fel. Kiegyensúlyozott teljesítményünknek köszönhetően 22 lejátszott mérkőzésből 12-t sikerrel abszolváltunk, emellett pedig 3 találkozón nem született döntés, illetve 7 találkozón maradtunk pont nélkül. Ezek az eredmények azt jelentették a számunkra, hogy a rájátszásban, a felsőház küzdelmeiben a bajnokság legerősebb csapatai ellen vehettük fel a kesztyűt.

Íme az alapszakasz tabellája:

tabella

Az alsóházi tabella alapján elért eredmények nyomán alakult ki a felsőház csoportja, ahol a csapatok az alapszakasz során megszerzett helyezéseik után hozták pontjaikat. Ennek értelmében csapatunk 4 darab ponttal vághatott neki a rájátszásnak. A folytatásban tudtuk, hogy nehéz mérkőzésekre számíthatunk, hiszen az itt helyet foglaló gárdák sem érdemtelenül jutottak el eddig.

A felsőházban akadtak rosszabb időszakaink, de mindent megtettünk a lehető legjobb helyezés elérése érdekében. 10 mérkőzést játszottunk le ebben a szakaszban, ahol 4 győzelmet és 6 vereséget számolhattunk össze, ami azt jelentette, hogy a dobogóról sajnos éppen hogy lecsúsztunk, de a negyedik pozíció stabilan a miénk maradt.

Itt látható a felsőházban mutatott teljesítményünk:

 felsőház

Csapatunk házi gólkirálya Horváth Szabolcs lett, az egymaga által szerzett 28 találatnak köszönhetően. Neki innen ezúton is külön gratulálunk!

Összességében elmondhatjuk, hogy egy kiegyensúlyozott szezonon vagyunk túl. Okoztunk és szenvedtünk is el ,,meglepetés eredményeket”, de a megszerzett pozíciónk és a mutatott játékunk és egységességünk magas fokú bizakodásra adhat okot a jövőre nézve.

Köszönjük mindenkinek, aki bíztatott bennünket az egész idény során!

A csapat vezetőségének, stábjának és tagjainak pedig gratulálunk az elért eredményhez!

Jövőre találkozunk,

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?