_DSC0336

Fájó pontvesztés hazai pályán

Női csapatunk április utolsó vasárnapján fogadta a Zágrábi utcában az Érd U22-es csapatát. A fordulót megelőzően a lányok a hatodik helyen álltak, de egy győzelemmel megnyílhatott a sansz az előrelépésre.

_DSC0342

Jól kezdtük a találkozót, mi irányítottunk, de az eredmény szoros volt, nem tudtunk ellépni kettőnél több góllal. Varga Panni három remek szélső gólt is szerzett parádés ejtésekkel. Ez az állás a 16. percig maradt, melyet követően a vendégek egymás után öt gólt szereztek, amíg mi egyet sem. A félidőre jelentős különbség alakult ki, 15:19 oda.

_DSC0404_DSC0405_DSC0406

A második játékrész sem alakult jobban, rögtön a kezdés utáni percekben tovább nőtt a különbség, volt közte 8 gól is, melyet a végére sikerült 4-re csökkenteni, 27:31-es vereséget szenvedtünk.

Összegezve a mérkőzést, sajnos nem volt sok sanszunk a győzelemre, nem állt össze a védekezés, támadásban rengeteg hiba volt, nem jöttek az átlövések, sem a szélső találatok, melyek eddig hozták a meccseket, valamint a kapusteljesítmény sem volt az igazi. Bíró sporttársaink sem a mi oldalunkon álltak, 9 hétméterest ítéltek meg az ellenfélnek, valamint gyakran egymásnak ellentétes ítéletet hoztak. 

_DSC0372

Az előbb említett Varga Panni végül 6 gólig jutott, és Puskás Lilla is hozta szokásos formáját, 10 gólt szerzett a csapatnak, de sajnos e is kevésnek bizonyult.

Ezzel a vereséggel visszaestünk a 7. helyre, már csak 2 mérkőzés van hátra, hogy ezen javítsunk. Folytatás május 12-én, idegenben, a VS Tököl otthonában.

Hajrá TFSE!

BG

Vélemény, hozzászólás?