TFSE Tolna

Szekszárdon zártuk az első osztály alapszakaszát

Női futsal csapatunk szombaton lejátszotta az utolsó mérkőzését a bajnokság jelen periódusából, ahol is az Agenta Girls Szekszárd FC látta vendégül mieninket.

Az alapszakaszt szerettük volna győzelemmel zárni, hiszen az utóbbi időben folyamatosan fejlődő tendenciát sikerült mutatnunk játékban, azonban ez több esetben sem párosult ponttal/pontokkal. Csapatunk szűk kerettel utazott Szekszárdra, a szombat este

18 órakor kezdődő találkozóra, ennek ellenére ismét rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk.

Sajnos a mérkőzés elején hátrányba kerültünk, ami kicsit összezavart minket, de továbbra sem ültünk meg és mentünk előre becsülettel a győzelem érdekében. A félidőig már nem esett több gól, így minimális hátránnyal fordultunk a második játékrészre. Hiába dolgoztunk ki helyzeteket, értékesíteni ezeket nem tudtuk és ismét ellenfelünk talált a kapuba, ezzel 2-0-ra módosítva az állást. Nekünk a 31. percben sikerült végre megtörnünk a jeget és Kardosi Blanka révén szereztük meg első gólunkat Szekszárdon. Örülni nem sokáig tudtunk, hiszen három perccel ezután az Agenta Girls ismét megrezegtette a hálónkat. A mérkőzésen a továbbiakban gól már nem született és így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

Női Futsal NB I. 21. forduló

2019.04.13. – 18:00  | Szekszárd, Szekszárd Városi Sportcsarnok  

 

Játékvezető: Pekoli Dániel

Asszisztensek: Petrovics István, Rácz Zoltán

 

 

AGENTA GIRLS                    3 – 1                 TFSE

SZEKSZÁRD FC                   (1 – 0)            

 

 

Ismételten sok helyzetet alakítottunk ki, játékban szintén nem vallottunk szégyent, de valami hiányzik a végjátékunkból, amit orvosolnunk kell. Viszont nem szabad csüggednünk, mert vár ránk a helyosztó, ahol a Miskolci Vénusz ellen kell megküzdenünk majd az NBI-es tagságunkért. A találkozó két mérkőzésen dől el. Az odavágót április 20-án rendezik meg, a Miskolci Városi Sportcsarnokban!

Tovább az úton!

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?