vecsés2

Áprilisi nehézségek

Női csapatunk is folytatta bajnoki tevékenykedését az NB/II déli csoportjában. Április 5-én hazai környezetben fogadtuk a Dabas csapatát, majd április 13-án a Vecsés otthonába látogattunk.

A nem megfelelő világítás miatt majdnem el is maradó hazai mérkőzést sok hibával ugyan, de sikerrel vívtuk meg és otthon tartottuk a 2 pontot. Matheisz Renáta kiváló szélső, valamint indítás gólokat szerzett, valamint Varga Panni ismét villogott a szélen és Bottlik Flórát sem tudták megállítani az indítások során. Mindhárom lány maradandót alkotott, de ismét nem mehetünk el szó nélkül a második félidei kapus bravúrok mellett, melyet már szinte megszokhattunk Márity Laurától, de mindig tudunk neki örülni. A félidőben még szoros volt az állás, egy gólos vezetéssel vonultunk pihenni, 15:14 volt ide, a második 30 percben azonban nem volt kérdés és a mérkőzést behúztuk 28:21-re, külön pozitívum, hogy mindössze 7 gólt kaptunk a második félidőben, amely kiváló teljesítmény.

vecsés1

Egy héttel később a fent említett Vecsés otthonában vendégeskedtünk, sajnos nem olyan eredménnyel, mint otthon. A félidőben már 4 gólos hátrányban voltunk, 19:15 állt az eredményjelzőn. A második játékrész sem alakult sajnos sokkal jobban, igaz egy gólt ledolgoztunk a félidei különbségből, de így is 32:28-as vereséget szenvedtünk. Sajnos ez a mérkőzés igen nagy téttel bírt, hiszen a forduló előtt egyaránt 23 ponttal állt a két csapat és csak a gólkülönbség választotta el a feleket a tabellán, ezzel a vereséggel azonban a dobogó 2 pontra került tőlünk.

Folytatás kettő hét múlva április utolsó vasárnapján, azaz 28-án hazai környezetben az Érd U22-es csapatát fogadjuk, akik ellen kötelező a győzelem.

Hajrá TFSE!

BG

Vélemény, hozzászólás?