astra

Nem tudtunk túljárni a listavezető eszén

Az alapszakasz vége felé közeledik a Női Futsal NBI, ahol az utolsó előtti fordulóban a tabella élén helyet foglaló Astra látogatott a Fonyódi Antal Sportcsarnokba. Lányaink ismét kitettek magukért, de erőfeszítéseink díjazatlanul maradtak.

A 20. fordulót rendezték meg a Női Futsal első osztályú pontvadászatában, ahol hazai pályán szerepelhettünk. Ellenfelünk a bajnokságot magabiztosan vezető Astra-Herbária gárdája volt. Jó erőfelmérőnek bizonyult a mérkőzés a már hetek óta ember feletti teljesítménnyel előrukkoló lányainknak.

Nagy munka folyt a mezőnyben mind a két oldalon az első félidőben. Gólt azonban sokáig nem láthatott a közönség, mindaddig, amíg Kardosi Blanka a játékrész utolsó percében nem talált be az ellenfél kapujába. Erre válasz már nem érkezhetett, így a szünetre lélektani fölénnyel és egy gólos vezetéssel mehettünk.

Az előny ellenére nem kezdtük jól a második felvonást, hiszen a vendégeknek sikerült két percen belül, két gólt is szerezve megfordítania a találkozót. Volt bennünk tartás és mentünk becsülettel az egyenlítésért, és a fáradozásaink gólt eredményeztek. A 35. minutumban Koch Fruzsina találatával egalizáltunk, a mérkőzés késői szakaszában.  Elébe néztünk egy bravúros eredménynek, azonban két perccel a találkozó vége előtt gólt ünnepelhetett az Astra, ami nagy csapásként ért minket. Ezen a napon is jó teljesítményt nyújtottunk és ismét bebizonyítottuk, hogy van helyünk ebben az osztályban. A sors viszont nem volt kegyes hozzánk, hisz pontot ma sem szereztünk.

Női Futsal NB I. 20. forduló

2019.04.07. – 16:00  | Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok        

 

Játékvezető: Grünvald Gábor

Asszisztensek: Filep Zsolt, Mezei Ádám

 

 

TFSE                 2 – 3            ASTRA-HERBÁRIA                                      (1 – 0)            

 

 

Tovább az úton!

Gratulálunk Csajok!

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?