kalász1

Budakalászi vendégeskedés

Április 6-án Budakalászra látogatott férfi csapatunk. Az ellenfél a tabella 3. helyén állt a találkozót megelőzően, így már előre lehetett tudni, nem lesz sétagalopp a mérkőzés.

Az első negyedóra kifejezetten szorosan alakult, mindössze 1 góllal vezettek a hazaiak 9:8 arányban. Az ellenfél nyitott védekezésére azonban nehezen találtuk meg az ellenszert, elkezdtük eladni a labdákat, valamint kalásziak agresszív játéka sem feküdt a srácoknak.

A félidőben 18:16 állt az eredményjelzőn, de bizakodva vonulhattunk pihenni, hiszen az utolsó két találat a miénk volt.

A második játékrészben azonban erős bírói hátszéllel a hazai csapat ellépett, sajnos már csak futni tudtunk az eredmény után. Gyors középkezdésekkel próbáltunk meg feljebb jönni, melyeket Györkő Marcell okosan játszott meg, de sajnos ez is kevés volt a pontszerzéshez. Nagyon hiányoztak az akció gólok, valamit a kapusteljesítmény. A mérkőzést jól tükrözi a 15 darab kétperces kiállítás, valamint a 13 darab hétméteres. A 60. perc végén 39:32-t mutatott a tábla.

kalász2

Kiemelendő a csapatból Galbos Kristóf, aki 8 gólt vállalt, valamint Vitéz Márton, Molnár Ádám és Ujvári Bence is hasznosan kézilabdázott, sajnos ez is kevésnek bizonyult most.

A 19. játéknapot követően a 6. helyen tanyázunk továbbra is, de sajnos a dobogó már 6 pontra eltávolodott tőlünk. Folytatás hazai környezetben április 27-én a Rákosmenti KSK ellen, ahol kötelező a 2 pont.

Hajrá TFSE!

BG

 

Vélemény, hozzászólás?