kanizsa

Győzelem hazai pályán

Az előző fordulóban elszenvedett vereség után adott volt a feladat a mieink számára. Mindenki átérezte a mérkőzés súlyát és ennek meg is lett az eredménye. Győzelemmel zárhattuk a rájátszás aktuális összecsapását.

Az 5. fordulót rendezték meg a Férfi Futsal NBII Nyugati Csoportjának Felsőházában. Csapatunk nem örvendett jó formának és a szerencse sem párosult eddig a játékunkhoz. Ezen próbáltunk javítani a PAFC csapata ellen hazai környezetben. A vendégeknél Kabát Péter ezúttal a cserék között sem szerepelt.

Már a mérkőzés korai szakaszában magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ami a 2. percben már gólt is eredményezett, aminek szerzője Horváth Szabolcs volt. Nem engedtünk alább a ritmusból és még az első játékrészben növeltük előnyünket. A mérkőzés 12. percében Balazsin András zörgette meg a vendégek hálóját, amivel beállította a félidei 2-0-s eredményt.

A fordulás után szintén nem lankadt a figyelmünk és már az első minutumban egy lépéssel távolabb kerültünk ellenfelünktől. A 21. percben Sztranyovszky Márk találatával módosult az eredményjelző számösszeállítása. Magabiztosan játszottunk továbbra is, a PAFC már csak kozmetikázni tudott, így alakult ki a 3-2-s végeredmény. Srácaink megmutatták, hogy igenis van bennük tartás. Ezzel az eredménnyel a 3. pozícióba léptünk fel és üldözőbe vettük a PTE-PEAC gárdáját.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felsőház 5. forduló

2019.04.08. – 21:00  | Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok

 

Játékvezető: Farkas Balázs

Asszisztensek: Tiringer Máté, Muhari Gergő

 

 

TFSE                   3 – 2          PAFC                                                                         (2 – 0)                    

 

 

Bravó Srácok!

Hajrá TFSE!

 

Vélemény, hozzászólás?