HTE2

Hajdúböszörményben vendégeskedtünk a hétvégén

A 19. fordulót rendezték meg a Női Futsal első osztályában, ahol ezúttal idegenben szerepeltünk és ismét emelt fővel hagyhattuk el a játékteret. Azonban pontot most nem sikerült szereznünk, így üres kézzel tértünk haza.

HTE1

                 (Fotó HTE Női Futsal)

Március utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Női Futsal bajnokság 19. fordulója. Számunkra a sorozat Hajdúböszörményben folytatódott. Lányaink az előző körben, 3-3-as döntetlennel zártak hazai pályán a Tolna-Mözs csapatával szemben, míg a HTE 4-1 arányban tudott diadalmaskodni a Gyulai Amazonok felett, méghozzá idegenben. Aktuális ellenfelünk a tabella 3. pozíciójában várta a találkozót. 9 győzelme mellett, 3 döntetlennel és 3 vereséggel rendelkezett.

Szombaton, 13 órás kezdettel útnak indult a labda a Hajdúböszörményi Városi Sportcsarnokban. Csapatunk igaz szűk kerettel, de annál nagyobb lelkesedéssel várta a találkozót. Az első gólra nem kellett sokat várni, hiszen a 6. percben Benkő volt eredményes a hazaiaknál. Lányaink ma sem feltett kézzel játszottak. Ennek eredményeképpen még az első félidőben megszületett az egyenlítő találatunk. A 16. percben Koch Fruzsina tesztelte a ’böszörményi háló minőségét. A pihenőre tehát, 1-1-es döntetlennel mehettek el a csapatok.

HTE3

                       (Fotó HTE Női Futsal)

A második játékrész nem indult jól a számunkra. Alighogy elkezdődött a félidő, máris gólt láthatott a mérkőzésre kilátogató publikum. Sajnos, ez nem a mi nevünkhöz fűződik. A 21. percben Folk helyezett a kapunkba. A mérkőzés hátralévő részében mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de a találkozón gól már nem született, így a mérkőzés végeredménye 2-1 maradt. Ismételten csak dicsérni lehet a mieinket, hiszen nehézzé tettük a dobogós alakulat dolgát.

Női Futsal NB I. 19. forduló

2019.03.30. – 13:00  | Hajdúböszörmény,  Városi Sport- és Rendezvényközpont

 

Játékvezető: Takács István

Asszisztensek: Erdélyi Tamás, Dobi Zsolt

 

 

          HTE         2 – 1           TFSE                                                                (1 – 1)            

 

 

                       (Fotó HTE Női Futsal)

 

A következő fordulóban sem lesz egyszerű dolgunk, mivel hazai környezetben fogadjuk a listavezetőt. Az Astra csapata ellen lépünk majd pályára április 7-én, vasárnap 16 órai kezdettel. Várunk mindenkit szeretettel a Fonyódi Antal Sportcsarnokba!

Csak így tovább!

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?