fiúk

Fény az alagút végén

Március 23-án férfi csapatunk a VS Dunakeszi otthonába látogatott. Az elmúlt három mérkőzésen nem sikerült maradandót alkotni, de most lehetősége a srácoknak a javításra, ugyanis a Dunakeszi mögöttünk áll a tabellán, így a minimum a pontszerzés volt a célok között.

Az első félidőben fej fej mellett haladtak a felek, kemény védekezés jellemezte mindkét együttest, így nem is alakult ki a szünetre nagy különbség, a hazaiaké volt az utolsó támadás, melyet gólra is váltottak, így az eredményjelzőn 10:9 állt 30 perc elteltével. 

A második játékrészben, mint ahogy az mostanában többször tapasztaltuk a fiúk ismét az öltözőben maradtak, és nagyon hamar 6 gólos hátrányba kerültünk. Adorján Gábornak azonban sikerült felpaprikázni az együttest, az 50. percre két gólra zárkóztunk. egészen az utolsó percig maradt a kettő közte, azonban az utolsó szó a miénk volt, nem is egyszer. Egy percen belül kétszer zizzent a hazai háló, először az egész mérkőzésen kiváló teljesítményt nyújtó Vitéz Márton, majd Major Dávid szerzett létfontosságú találatot, így hatalmas csatában 25:25-ös döntetlenre mentettük a találkozót.

A fent említett Vitéz Márton maradandót alkotott, hiszen 8 góllal vette ki a részét a 25 találatból.

 

Március 31.-én hazai pályán fogadtuk a MAFC csapatát, akiket szép summával, összesen 41 lőtt góllal küldtünk haza, a másik oldalon pedig csupán 33 esett. Így a meccs végeredménye 41-33 lett.

Bizakodásra ad okot, hogy már a 6. poziciót foglalja el alakulatunk a tabellán.

Így tovább Urak!

Hajrá TFSE!

BG

Vélemény, hozzászólás?