_DSC0105

Elsöprő győzelem!

Női röplabda csapatunk az NBI alsóházi rájátszásának múlt heti fordulóban hazai pályán fogadta a Gödöllőt.

_DSC0037

Rendesen megtelt a “D” terem, 100 fő feletti nézőszámnak örvendhetünk. 
 
A mérkőzés tétjével minden TFSE szimpatizáns tisztában volt: 
Számunkra a bentmaradás a tét, míg a Gödöllő már nyomás nélkül, biztos NBI-es tagként vesz részt a rájátszásban. (Hozott pontok miatt).
_DSC0035
 
Ehhez mérten a lehető legjobb kerettel álltak ki lányaink. A Gödöllő edzője pár rutinos játékos mellett, zömmel juniorokra hagyatkozott. 
 
Csapatunk felszabadultan kezdte a mérkőzést, hamar sikerült nagy előnyt kiharcolnunk, melynek a megtartása elegendő volt az első szett megnyeréséhez. 1:0! (25:23)
_DSC0072
 
Fizikálisan és mentálisan is a TFSE alakulata dominált. Brilliáns nyitásainkra többször nem sokszor tudtak megfelelően válaszolni a másik oldalról. Élvén fölényünkkel és lehetőségeinkkel 
5 ponttal nyertük a második szettet is. 2:0! (25:20)
 
_DSC0075
 
Ha valakiben kétségek lettek volna a gyors befejezést illetően, a harmadik játékrészre már meggyőződhetett a mérkőzés biztos végkimeneteléről. 
Még magasabb fokozaton játszottak a lányok, aminek az eredménye 7 pontos szettgyőzelem lett, ezzel sikerült lezárnunk a mérkőzést 3:0-ra!
 
Mindössze 74 percnyi játék elegendő volt a győzelemhez, de az eredményt helyén kezeli a csapat, tudván a korábban már felsorolt tényeket az ellenfél jelenlegi állásáról…
 
_DSC0034
 
Már csak 2 mérkőzés maradt hátra a rájátszásból, és előnyünk egyre bíztatóbb az utolsó helyezett Palotával szemben: 3 ponttal sikerült meglépnünk tőlük. Ez azt jelenti, hogy a soron következő találkozónkat- melyet ellenük játszunk ezen a héten vasárnap idegenben, sikerrel kellene abszolválnunk, mivel akkor biztosan miénk az alsóház 3. helye, és azzal egyben a biztos bentmaradás.
 
Így tovább lányok!
Szépet harcoltatok!
 
HAJRÁ TFSE
 
BMM

Vélemény, hozzászólás?