53853931_1275190345971629_4266537747826606080_n

Lepörgött a rájátszás második fordulója

13 gólos mérkőzést vívtunk hétfő este a Fonyódi Antal Sportcsarnokban.

Hétfő este rendezték meg a Férfi Futsal NB II Nyugati Csoport Felsőházának második körét. Ezennel hazai pályán mutathattuk meg mire is vagyunk képesek. Aktuális ellenfelünk a PTE – PEAC gárdája volt. A vendégcsapat erre a mérkőzésre győzelemmel hangolt, hiszen a PAFC gárdáját sikerült 7-3 arányban felülmúlniuk. Így tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a második fordulóban sem.

Finoman szólva, belealudtunk a mérkőzésbe. A PTE először a 4. percben vette be a kapunkat, majd a félidő végéhez közeledve négy perc leforgása alatt három gólt sikerült összeszednünk. Az első játékrészben a szépítésre maradt csak időnk. A 20. percben Horváth volt eredményes. A következő húsz percre összeszedettebben érkeztünk ki, de mégis ellenfelünk talált a kapuba. Ezzel a góllal az állás 5-1-re módosult. Srácaink nagy erőket mozgósítottak ezután, annak érdekében, hogy felzárkózzunk a pécsiekhez. A 26. perc jelentette számunkra a fordulópontot. Először Balazsin lőtt gólt, majd hat perc alatt több nevet is feljegyezhettünk. Korozmán, Sztranyovszky és ismét Balazsin került fel a góllövők listájára, aminek köszönhetően sikerült egalizálnunk. Szenzációs időszakunk után, sajnos ismét a pécsiek jutottak előnyhöz, majd ezt sikerült is tovább növelniük. A hajrában szépíteni igen, de egyenlíteni már nem tudtunk. A 39. percben Horváth állította be a végeredményt, 6-7.

 

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felsőház 1. forduló

2019.03.11. – 21:00  | Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok

 

Játékvezető: Zimonyi Péter

Asszisztensek: Leél-Őssy Ádám, Boros Róbert

 

 

TFSE                   6 – 7          PTE PEAC R-BUS                                                   (1 – 4)                    

 

A mérkőzés eleji dekoncentráltság a mérkőzésbe került. Hiába sikerült felállnunk vesztett helyzetből, sajnos sokat kivett belőlünk az, hogy futottunk az eredmény után. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a srácok.

Folytatás két hét múlva, ahol ismét hazai környezetben lépünk pályára. Vendégünk az Airnergy FC csapata lesz.

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?