2pont

2 pont hazai pályán

Pénteken kézis fiaink hazai környezetben fogadták a Móri KSC csapatát. Ellenfelünk a bajnokság utolsó helyén tanyázott, így kötelező győzelemként tekintettünk a mérkőzésre.

Az első félidő nehézkesen indult, kicsit bennmaradtunk az öltözőben és a vendég együttes repülő rajtot véve elhúzott, 4 gólos, 9-13-as vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek. 

 

A szünetben Adorján Gábor rendet rakott a fejekben, és a második játékrészre oroszlánként futottak ki a srácok. Az első 10 percet 7-3-ra hoztuk és már is döntetlenre álltunk. Mlinkó Gábor és Szokoli Kristóf is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kapuban. Újvári Bence támadásban alkotott maradandót 5 lőtt góllal.

 

Hihetetlen szoros végjátékban végül 25-24-re hoztuk a találkozót, és ezzel a kötelező 2 pontot. Ezzel az eredménnyel a tabella 6. helyén áll a gárda mindössze 3 pontra a dobogótól. Folyatás március 17-én itthon, a Gödöllői KC ellenében. Minden pontnak hatalmas jelentősége van, hiszen a dobogóért folytatott harc még közel sem ért véget. Hajrá srácok, hajrá TFSE!

BG 

Vélemény, hozzászólás?