IMG_20190311_163106

Hoztuk a kötelezőt

Március 10-én, az NB II. Közép B csoportjának 21. fordulójában a Kandó FSC otthonába látogattak a fiúk. A mérkőzést megelőzően a TFSE 5., a Kandó csapata a 16. (utolsó) helyet foglalták el a tabellán. A Kandó FSC egyletével találkoztunk már a szezon során, akkor a nagy hidegre való tekintettel, egy bő 40-es zakóval küldtük őket haza katlanunkból. 

A mérkőzés első két negyedében meglepő módon, a Kandó legtöbb kísérlete beesett, a mi dobásainkkal ellentétben. Így a házigazdák szereztek 7 pontos vezetést. A félidei állás: 44-37 a Kandó FSC javára. Kívülállóként fel sem tűnt, hogy mi lehet a probléma, de a srácok mondták, hogy a Kandó pályájának gyűrűje nagyjából 280-285cm magasan lehetett, a szabvány 305cm helyett. Ez játszhatott szerepet a nem túl rózsás dobóformánkban és a hatalmas zsákolásainkban. 

Ám ezt a második félidőben sikerült kiküszöbölnünk közelebbi dobásokkal, zsákolásokkal és kemény védekezéssel. A harmadik negyedben már el is felejtődött a kandós fölény, 11 pontos TFSE vezetésnél jött a dudaszó. Az utolsó játékrészben ott folytatták a srácok, ahol abbahagyták… A téli nagykabátból mostanra csak egy kis tavaszi dzseki lett, de a lényeg az, hogy a végeredmény 65-86 IDE. 

A mérkőzés legjobbja Armaghani Ármin lett, 21 dobott ponttal, 8 assziszttal és 3 lepattanóval. 

Gratula Srácok!

Csak így tovább!

HAJRÁ TFSE!

CZG 

 

Vélemény, hozzászólás?