IMG_6785

Győrben kezdtük meg a felsőház küzdelmeit!

Az alapszakasz első helyezett csapatához utaztunk el hétfő este.

Az alapszakaszban nyújtott szenzációs véghajrának köszönhetően az NB II Nyugati csoportjának felsőházában kezdtük meg szereplésünket. Első megmérettetésünkre Győrbe utaztunk, ahol az ETO vendégei voltunk. Komoly erőfelmérő elé nézett csapatunk, hiszen aktuális ellenfelünk sem érdemtelenül került ebbe a csoportba. Nézzük meg, hogyan zárták ők az alapszakasz küzdelmeit.

A győri alakulat az első helyen végzett az alapszakasz során, hiszen nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az egész sorozat folyamán. 22 lejátszott mérkőzés után 14 győzelmet, 4 döntetlent, illetve 4 vereséget számlálhatott. Ezen felül, az egész bajnokságot tekintve a legtöbb gólt is ők szerezték.

A mérkőzést 18 óra 30 perckor rendezték a Magvassy Sportcsarnokban. Mindkét csapat bő kerettel vágott neki az összecsapásnak. Az első játékrészben keresték egymáson a fogást a csapatok, de szépen lassan a Győr átvette az irányítást. Ennek eredményeképpen az első félidő 8. percében meg is szerezte a vezetést Papp Bence révén. Az első 20 perc végén több gól már nem esett és 1-0-s eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. A második félidőben ellenfelünk tovább folytatta azt, amit az elsőben elkezdett. A 27. minutumban sikerült gólt szereznünk. Csopaki István volt eredményes, ezzel 2-1-re módosította az eredményjelzőn látható számokat. Sajnos ezek után nem tudtunk felnőni a feladathoz, gyermeteg hibákat követtünk el és ez idő alatt ellenfelünk négy gólt is tudott szerezni. Sajnos a végén már csak szépíteni tudtunk. Katona 40. percben lőtt góljával állította be a 6-2-s végeredményt.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felsőház 1. forduló

2019.03.04. – 18:30  | Győr, Magvassy Sportcsarnok

 

Játékvezető: Holczbauer Flórián

Asszisztensek: Karsai Roland, Fekete László

 

ETO SZC FUTSAL CLUB           6 – 2           TFSE                                                                                    (1 – 0)                    

 

Szomorkodásra azonban semmi ok, hiszen a jövő héten javíthatunk. Hétfő este a PTE – PEAC csapatát fogadjuk hazai pályán, a Fonyódi Antal Sportcsarnokban. Fel a fejjel!

Hajrá TFSE!

Vélemény, hozzászólás?