IMG_4271

Idegenben, hiányzókkal is diadalmaskodtunk

Idegenben, hiányzókkal is diadalmaskodtunk

Március másodikán, a férfi NB II. közép B csoportjának 20. fordulója alkalmából, a Szentendrei KSE otthonába látogatott csapatunk. A mérkőzést megelőzően a TFSE 5. a szentendrei egylet pedig, a 15. (utolsó előtti) helyen tanyáztak. A papírforma mellettünk szólt, így a feladat adott volt, nyerni kell. Ezen a meccsen is hiányzott két kulcsjátékosunk, a kezdő irányítónk, Armaghani Ármin és az első számú centerünk, Reinis Scerbinskis még mindig ujj-sérüléssel bajlódik.

Az első két negyedben a fiúk nem voltak túl acélosak, mintha nem is lettek volna pályán… Az első negyed végén még csak 1 pont volt a hátrányunk, ám ez a második negyedben szépen megugrott, és 8 pontos különbséggel mentünk a félidei nagyszünetre. 35-27 oda.

A második félidőre sikerült összekapni a teamet, védelemben és támadásban egyaránt. A védelmünk olyan precízen működött a harmadik negyedben, hogy a szentendreiek csak 5, azaz öt pontot tudtak szerezni, a mi fiaink pedig 20-at dobtak a túloldalt. Szentendrei vezetés volt, nincs.  40-47 ide. Az utolsó negyedben már csak az eredményt akartuk megtartani, ezért hagytuk kicsit labdázni a Szentendrét is. A vezetés maradt nálunk az utolsó dudaszóig, ezzel a végeredmény: 54-62 a TFSE javára!

A mérkőzésen két szezoncsúcs is született, Laman Richárd 22 pontot dobott és Félix Ákosnak is sikerült megújítania az előző meccsen beállított rekordját, ő 21 pontot szórt a szentendrei gyűrűbe.

A következő fordulóban a Kandó FSC csapatához megyünk vendégségbe.

Gratulálunk a Srácoknak!

Csak így tovább!

HAJRÁ TFSE!

CZG

 

Vélemény, hozzászólás?