IMG_20190219_123008

IRÁNY A FELSŐHÁZ!

Szenzációs sikerrel zártuk az alapszakaszt

Az első és a második félidőben is 3-3 gólt rámoltunk be, amiknek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.

A 22. fordulót rendezték meg a Férfi Futsal NB II Nyugati Csoportjában, ami egyben azt is jelentette, hogy zárul az alapszakasz. Az már korábban biztosnak mondható volt, hogy fiaink a felsőházban folytatják majd a bajnokság hátralévő részében. Kérdésként már csak az maradt megválaszolatlan, hogy a harmadik avagy a negyedik helyen végzünk-e majd. Ez a hozott pontok tekintetében volt igazán érdekes, hiszen a harmadik helyezett négy, míg a negyedik helyezett három pontot vihet magával a rájátszásra.

Az első lépés annak érdekében, hogy négy ponttal vághassunk neki a rájátszás összecsapásainak az volt, hogy hazai pályán legyőzzük aktuális ellenfelünket, a Nagykanizsát. A mérkőzést nem a szokásos hétfői időpontban rendezték meg, hanem még pénteken 21:30-kor a Fonyódi Antal Sportcsarnokban.

Az időpontváltozás egészen jó hatással volt ránk. Jól kezdtük a találkozót és a mérkőzés 2. percében már 2-0-ra vezettünk. Először Csopaki, majd Oláh volt eredményes. Nem álltunk meg azonban a vezetést követően sem és ennek meg is lett az eredménye. A 13. percben Katona révén már 3-0-t mutatott az eredményjelző. A 16. percben büntetőt ítélt a játékvezető és a mi oldalunkon pedig Németh a kiállítás sorsára jutott. Horváth a másik oldalon nem hibázott és a hálóba helyezte a labdát. Az első félidőben az állás maradt, így 3-1-el vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben kicsit a vendégek is magukra találtak, aminek köszönhetően sikerült egalizálniuk. A 26. percben Pesti, majd a 30. percben Kollár volt eredményes. Az egyenlítést követően feleszméltünk és folytattuk szervezett játékunkat. A 31. percben Sztranyovszky szerzett találatával ismét megszereztük a vezetést a találkozón. A csapat továbbra is nagy erőket mozgósított annak érdekében, hogy megnyerje a mérkőzést. A küzdelem nem volt hiábavaló, hiszen a 39. percben Balazsin talált be. Majd egy minutummal később, a második játékrész utolsó percében, Katona szerzett ismét gólt, beállítva ezzel a 6-3-as végeredményt.

 

 

 

 

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 22. forduló

2019.02.15. – 21:30  | Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok

 

Játékvezető: Kiss Gergő

Asszisztensek: Nyekita Benjamin, Boros Róbert

 

 

TFSE        6 – 3            NAGYKANIZSAI             (3 – 1)          FUTSAL CLUB

                   

    1’ Csopaki István                    16’ Horváth Elemér

    2’ Oláh Lóránt                    26’ Pesti Attila

    13’, 40’ Katona Balázs Máté                30’ Kollár Péter

    31’ Sztranyovszky Márk

    39’ Balazsin András

 

 

Ugye, mint már említettük ez a győzelem az első lépcsőfokot jelentette azért, hogy négy pontot vihessünk az ,,A” jelű csoportba. A másik viszont még váratott magára, hiszen a többi mérkőzést hétfőn játszották le. Itt nekünk a legérdekesebb találkozó a Maglódi TC és a Tihanyi FC összecsapása volt. A mérkőzés sokáig nagyon szoros volt, de végül a Balaton-parti együttes 5-3 arányban diadalmaskodott, ami azt jelenti a számunkra, hogy a harmadik pozícióban zártuk az alapszakaszt, amely értelmében négyes darab pontot vihetünk a felsőházba.

Szenzációs véghajrát mutattak be srácaink az utolsó mérkőzéseinken és szerencsénk is volt, ami a sportban elengedhetetlen. Le a kalappal előttetek! Folytatás a felsőházban!

Hajrá TFSE!

SZB

Vélemény, hozzászólás?