IMG_6074

Hátrányból álltunk fel hétfő este

Már az első félidőben sikerült egalizálnunk és ezután magabiztos győzelmet arattunk Csömörön.

Ezen a héten ismét idegenben szerepelt NB II-es férfi futsal csapatunk, ahol is a 21. fordulót rendezték meg. Egész jó passzban érkeztünk Csömörre, hiszen utolsó négy mérkőzésünkből, hármat sikerült győztesként megvívnunk és emellé csupán egy vereség társult. Szerencsére bő kerettel tudtunk nekivágni a találkozónak, ami sokat jelentett a bajnokság, ezen szakaszában. Ellenfelünk a mérkőzést megelőzően a tabella 10. pozíciójában állt és 6 győzelemmel, 4 döntetlennel, 10 vereséggel rendelkezett. Mi a tabella 5. helyét foglaltuk el, 10 győzelem mellett, 3 döntetlennel és 7 vereséggel. 

Hétfő este 20:45-kor fújták meg a kezdő sípszót a Csömöri Sportcsarnokban. Az esti órákban már talán ,,álmoskásabban” kezdtünk és kicsit talán bele is aludtunk a mérkőzésbe és ellenfelünk két góllal meglógott. Először a 7. percben, majd a 9. percben vették be a kapunkat. Ez azonban intő jel volt csapatunk számára és még a 9. percben sikerült gólt szereznünk, a rutinos Oláh Lóránt révén. Ezután feljavult a játékunk és az első félidőben az egyenlítés is összejött. A 13. percben Simon volt eredményes. Férfias csata volt a második játékrészben is, viszont ezt az ütközetet nekünk sikerült gólokkal megkoronáznunk. A 32. percben Demeter nevéhez fűződik a vezető találat, míg 37. percben ismét Oláh volt eredményes, beállítva ezzel a 2-4-es végeredményt.

 

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 21. forduló

2019.02.11. – 20:45  |  Csömör, Csömöri Sportcsarnok

 

Játékvezető: Kovács Gábor

Asszisztensek: Sipos László, Zsarnóczay Tamás Brúnó

 

 

                   REAC – SISE               2 – 4                        TFSE

                                                         (2 – 2)

 

7’ Illés Károly                                                            9’   Oláh Lóránt

9’ Elek Dániel                                                           13’ Simon Ádám     

                                                                                    32’ Demeter Viktor László

                                                                                    37’ Oláh Lóránt                          

 

Számunkra, a saját mérkőzésünkön kívül is volt egy nagyon fontos találkozó, amit érdemes megemlítenünk. A Nagykanizsa a Maglóddal találkozott, ahol a maglódiak győztek 6-3 arányban. Ez az eredmény azt jelentette, hogy a Nagykanizsát sikerült megelőznünk és felléptünk a tabella 4. helyére és eközben még mindig csak egy ponttal megy előttünk a Maglód. Az alapszakasz utolsó fordulójában pedig az éppen itt említett Nagykanizsával találkozunk majd.t

FIGYELEM! A találkozót nem a megszokott hétfői időpontban, hanem február 15-én pénteken rendezik majd a Fonyódi Antal Sportcsarnokban. Érdemes lesz tehát kilátogatni és szurkolni fiainknak az éjszakai mozgolódás előtt!

Bravó Srácok!

Hajrá TFSE!

                  

Vélemény, hozzászólás?