_DSC0623

Apró hibák…

Női röpiseink a Gödöllőt fogadták az NBI 18. fordulójában múlt szombaton.

Csapatunk erre a mérkőzésre újoncaink beépítésének megkezdését és stabilabb játék elérését tűzte ki. Többször is elhangzott már, hogy az idei szezonban az NBI-ben maradás a legfőbb cél. Éppen ezért a rájátszás/osztályozó kezdete előtt minden alapszakaszbeli mérkőzésen – még 3 van hátra – a javuló összhang és játék az elsődleges.

Ellenfelünk a 3.-4. helyért vív kiélezett csatát fordulók óta a Balatonfüred és Budaörs ellen. Azért is kiemelten fontos számukra az 5.hely elkerülése, mert azzal esélyük sem nyílik a felsőházi harcok elérésére.

_DSC0637

A meccsre zsúfolásig megtelt a Katlan(“D”-terem) – 120 fős nézőszámról adott hírt a Magyar Röplabda Szövetség a honlapján. Ennek örömére hatalmas elánnal kezdték a meccset lányaink, az első szett elején 8:5-re is vezettünk. Ezután elkezdtek masszívabb játékot mutatni a gödöllőiek, melyre nem volt válaszunk. 18:25-re nyerték az első játékrészt.

A második szettben is bátran kezdtünk, de nagy előnyt nem tudtunk szerezni, ahogyan ellenfelünk sem… Ez volt a legkiegyensúlyozottabb periódusa a meccsnek, hosszú labdamenetek, vérfagyasztó blokkok és mentések jellemezték mindkét oldal játékát, igazi presztízsharc volt a felek között. Itt ki kell emelnem, hogy ezzel váratlant húztak meg a lányok, ugyanis az első szettben mutatottak alapján nem gondolta volna senki, hogy csupán 23:25-re nyeri a Gödöllő ezt a játékrészt. Öröm volt nézni a játékot és buzdítani a csapatot!

A harmadik játékrészre láthatóan elfáradtak a TFSE harcos hölgyei, ebben közrejátszott az előző két szett kemény tempója. Itt 14:25-re diadalmaskodott a Penta-Gödöllő alakulata.

Vezetőedzőnk – Molnár István – így fogalmazott a mérkőzést követően: “Keményen dolgoztunk a héten, a két új játékost persze ennyi idő alatt nem tudtuk még beépíteni a csapatba, de jó úton haladunk. A sok taktikai fegyelmezetlenségünk megbosszulta magát. Gratulálok a győzelemhez a Gödöllőnek!”

Csapatunk teljesítménye:

Németh J. 3, Poór 6, Villám Cs. 7, Zgyerka-Édes 6, Araujo 1, Young 6. Csere: Dobrovits, Boller (liberók), Veress 1, Szabó Á. 1, Czakó, Horváth Z., Villányi, Oláh. 

Ezen  héten  a Budaörs csapata lát vendégül minket!

Hajrá Lányok !

Hajrá TFSE !

 

BMM

 

 

Vélemény, hozzászólás?