IMG_20190206_141220

Kinyílt a TFSE ollója

Hihetetlen parázs összecsapásnak lehettek szemtanúi, akik kilátogattak Üllőre.

 

Hétfő este ismét bajnoki mérkőzésen léptünk pályára, a Férfi Futsal NBII Nyugati csoportjának 20. fordulójában. Üllőn vendégeskedtünk, ahol is a Maglódi TC vendégei voltunk. A tabellán előttünk helyet foglaló együttes, korábbi botlásainak köszönhetően igazán közel került csapatunkhoz és egy esetleges győzelem, azt jelentette volna, hogy egy pontra beérjük a maglódi alakuatot. Ennek tükrében léptek pályára a csapatok ezen a ,,mini rangadón”. Érződött is a feszültség, hiszen nyílt és agresszív játék jellemezte, mind a két felet. Sok gól, sárga és piros lapok, minden, ami csak meg tud történni egy ilyen ütközetben jelen volt. Nézzük hogyan is alakult a találkozó!

Nem sokáig teketóriáztak a csapatok, hiszen ellenfelünk nyitotta az áradatot, mégpedig a 2. percben, Rábold Richárd révén szereztek vezetést a maglódiak. Erre válaszul, képletesen mi is megérkeztünk Üllőre. 5 perc alatt három gólt rámoltunk be. Az adok – kapok azonban nem ért véget. Három találatunkra, egy érkezett. Ezt viszont most sem hagytuk annyiban és két percen belül két gólt szereztünk. A félidei állást Demeter mesterhármasa, Csopaki és Horváth góljai, valamint Rábold két találata alakította ki. Ennek értelmében 5-2-es vezetéssel fordulhattunk a következő játékrészre. 

A feszültség a második félidőben folyamatosan csak fokozódott. A találkozó ezen szakaszában nem csak a gólok, de a büntetőlapok is megjelentek. A durva játék következménye, összesen öt sárgalap és két piros lap volt. Ennek ellenére a gólok sem maradtak el. Az előadás főszereplőjévé Rábold Richárd lépett elő. A 28. és 38. percben a mi kapunkba, míg a 30. percben sajátjába is eredményes volt. Ezekkel megszerezte önmaga ötödik, és csapata negyedik gólját. Mi a második húsz percben gólt már nem értünk el, és ezzel kialakult a végeredmény. A mérkőzést 6-4 arányban sikerült megnyernünk, amivel kapaszkodunk szépen felfelé a tabellán. 

 

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 20. forduló

2019.02.04. – 21:00 | Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok

 

Játékvezető: Futó Tamás

Asszisztensek: Tamási Patrik, Boros Róbert

 

 

         MAGLÓDI TC 4 – 6 TFSE 

                        (2 – 5)

 

        2’ Rábold Richárd 4’ Demeter Viktor László

        15’ Rábold Richárd 7’ Csopaki István

        28’ Rábold Richárd 9’ Demeter Viktor László

        38’ Rábold Richárd 19’ Demeter Viktor László 20’ Horváth Szabolcs

                            30’ Rábold Richárd (ög)    

 

Csapatunk ezzel a győzelemmel 33 egységet tudhat magáénak, míg ellenfelünk 34 ponttal rendelkezik. Nagy esélyünk van a jövő héten egy váltásra a tabellán, hiszen mi A REAC-SISE csapatához látogatunk. Ellenfelünk pedig a Nagykanizsa vendége lesz a következő fordulóban. Legyünk minél többen az utolsó két mérkőzésen! Véssétek be a naptárba, hogy február 11-én 20.45-kor legyetek a Csömöri Sportcsarnokban!

Hajrá TFSE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?