TFSE Évzárók

2018-ban is tartalmasan búcsúztatta az évet a TFSE

 

A hagyományokat folytatva a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete több szakosztálya 2018-ban is évzáró programokkal kedveskedett tagjainak és minden érdeklődőknek. A mindenki számára nyílt rendezvények célja, hogy sportolóink kötetlenebb keretek között zárják a megterhelő esztendőt, illetve, hogy népszerűsítsék a Testnevelési Egyetemet és a TFSE-t.

Kosárlabda szakosztályunk utánpótlás sportolói a már hagyományosnak mondható szülő-gyerek kosárlabdás délutánnal zárták az évet december 21-én az E teremben. U16-os és U18-as csapataink játékosai dobóversenyek és különböző ügyességi próbák után a szülőkből összeállt csapat ellen játszottak egy vidám hangulatú, de annál színvonalasabb mérkőzést, sorcserékkel operálva, majdnem 90 percen keresztül. A játékvezetést az edzők vállalták magukra.

kosár

A röplabdás lányok is játékosan zárták az évet december 17-én. Az NB1-es és az U21-es csapat közös edzés keretében próbálta ki a teqvolleyt, amely egy hibrid sportág, a teqball és a röplabda elemeit ötvözi. A lányok nagyon élvezték a különleges sportot, ahogy azt is, hogy ezúttal a röplabdánál kisebb labda repkedett a háló felett, ugyanis tollaslabda mini-bajnokságot is tartottak egymás között. Ezen kívül asztaliteniszeztek, illetve döblit játszottak, ami alapvetően a röplabda szabályaira épül, csak a pálya mérete kisebb és kevesebb játékos tartózkodhat egyszerre a pályán. A remek hangulatú napot finom vacsorával fejezték be a lányok, amelyet a Maribelle Boat Hotel éttermében fogyasztottak el, a Duna vizén ringatózva.

évzáróevzaro

Torna szakosztályunk házi bajnokságot rendezett decemberben gyermek kezdő korosztályban, vagyis a legfiatalabbak számára. Sok ifjú sportolónknak ez volt élete első versenye, így nagy izgalommal várták és készültek rá. A versenyt a szülők is figyelemmel kísérték, végig szurkoltak gyermekeiknek. Az alábbi eredmények születtek:

1. Nagy Vilmos   36,9 arany

arany

arany

2. Pap Jeromos   36,9
3. Mousley Benjámin   36,7
4. Siklósi Erik   36,65 ezüst

ezüst

ezüst

5. Balázs Bálint   36,3
6. Gyulai Benedek   35,6
7. Mátyási Vilmos   35 bronz

bronz

bronz

8. Diokno Dylan   34,85
9. Bokodi Oláh Fülöp   33,7
 

Talaj bajnok: 

Siklósi Erik
Gyűrű bajnok: Mousley Benjámin
Ugrás Bajnok Nagy Vilmos
Szabadgyakorlat bajnok: Nagy Vilmos

 

Edzők: Gyulainé Poczik Zsuzsa és Kardos Marti

 

A fiatalok 2019 tavaszán a Magyar Torna Szövetség versenyrendszerében is bemutatkoznak, ehhez is jó felkészülés volt a házi bajnokság.

 

Vélemény, hozzászólás?