Kőkemény férfimunka a rangadón

_DSC0662

TFSE vs. Szent Pál Akadémia

NBII Közép „B” csoport – 16. forduló

Február elsején, pénteken, a Szent Pál Akadémia csapatát fogadtuk katlanunkban. Igazi rangadónak lehettek szemtanúi a kilátogató szurkolók, hiszen a TFSE 4., a(z) SZPA 2. helyezést foglalta el a tabellán a mérkőzést megelőzően.

A meccs első negyedében kicsit könnyebben szereztünk vezetést, mint azt vártuk volna. 7 pontos előnnyel kezdhettük a következő játékrészt, ahol még 4 ponttal többet tudtunk szórni, mint a(z) SZPA. Így az első félidőben 11 pontos különbségre tettünk szert (42-31).

A harmadik negyedben azonban jött a fekete leves. Innentől kezdve a meccs végéig a(z) SZPA játékosainak száma megnőtt 2 fővel, ugyanis a játékvezetők igencsak egyoldalúan vezették a mérkőzést… Ez szemmel láthatóan frusztrálta a játékosainkat, de egy idő után el tudták ezt engedni, és a győzelem érdekében mindent kiadtak magukból a parketten.

A vége szorosabb lett a kelleténél, de a vezetésünkből nem engedtünk!

A végeredmény ezzel 67-65 IDE.

A mérkőzés legjobbja ismét Armaghani Ármin lett 24 ponttal 5 assziszttal és 3 lepattanóval.

A meccsre most jóval többen voltak kíváncsiak, mint az eddigiekre. A -saccra 15- szentpálos szurkolóval együtt, bő 50-en látogattunk ki és bíztattuk csapatunkat. Voltak meglepetés vendégeink is, a TFSE női röplabda csapata tisztelt meg minket a jelenlétükkel. Innen is hatalmas köszönet nekik és persze a többi szurkolónak!

Ezzel a W-vel (sorozatban a 6.) már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk a dobogó, úgyhogy most minden szurkolóra szükségünk van. A következő hazai mérkőzés 15-én lesz ugyanígy az E-ben, a KKS DSE csapata ellen.

Szóval save the date: Február 15, E-terem!

Szép volt fiúk!

HAJRÁ TFSE!

CZG

Vélemény, hozzászólás?