IMG_6785

Nem sikerült folytatni jó sorozatunkat

Férfi futsal csapatunkat elkerülte a szerencse a hétfő esti bajnoki mérkőzesen.

Január 28-án, hétfő este játszotta le a 19. bajnoki mérkőzését férfi futsal csapatunk, ahol is az Érd csapatát láttuk vendégül. A két csapat legutóbb októberben találkozott, ahol is elsöprő TFSE győzelem született. Akkor Sztranyovszky, Katona és Horváth dupláival, illetve Kocsi Henrik góljával 7-2 arányban múltuk felül aktuális riválisunkat. A mérkőzést megelőzően az érdiek a tabella 9. pozícióját foglalták el 20 ponttal. A vendég alakulat eddig 18 mérkőzésen 6 győzelmet, 2 döntetlent, illetve 10 vereséget könyvelhetett el. Ami viszont érdekes lehetett a találkozó szempontjából az az, hogy mind a két gárda jó formában érkezett a mérkőzésre. Hiszen mi az utolsó kettő, míg ellenfelünk az utolsó három bajnoki fordulóját sikerrel vívta meg. Ezért igazán kiélezett mérkőzésre számíthatott az, aki kilátogatott a Fonyódi Antal Sportcsarnokba.

Jól kezdtük a mérkőzést. Alig hangzott el a kezdő sípszó máris bevettük az érdi kaput és a 3. percben Csopaki góljával magunkhoz ragadtuk a vezetést. Örömünk azonban nem tartott sokáig, mert a válasz a következő percben érkezett is, amikor Gáspár egalizálta az eredményt. Az adok kapok tovább folytatódott és ennek értelmében mi következtünk. A 7. percben Sztranyovszky talált a hálóba, amivel 2-1-re módosította az állást. Sorra dolgoztuk ki helyzeteinket, amiket sajnos nem tudtunk értékesíteni. Ennek meg is lett a következménye. A 16. percben Zuigéber állította be a félidei eredményt és így a pihenőre 2-2-es döntetlennel vonulhattak el a csapatok. A második játékrészben sem volt több szerencsénk. Helyzeteinket rendre elpuskáztuk. Ahogyan az lenni szokott, ami nem sikerül az egyik oldalon, az majd sikerül a másikon. A mérkőzés végéhez közeledve először Zuigéber, majd Pintér volt eredményes az ellenfél csapatában, amivel ki is alakult a 4-2-es vegéredmény. Hiába küzdöttünk és dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, nem tudtunk élni ezekkel és sajnos vereséget szenvedtünk.

Csapatunk a forduló eredményeinek köszönhetően az 5. helyre csúszott vissza a tabellán. De aggodalomra semmi okunk, hiszen a következő mérkőzésen lehet javítani, amikor is a Maglódi TC vendégei leszünk. Érdemes lesz ellátogatni Üllőre, mert egy igazán kiélezett mérkőzés várható a két csapat mini rangadóján.

HAJRÁ TFSE!

SZB

Vélemény, hozzászólás?