MAFC-CSEPEL vs. TFSE

IMG_6650Január 26-án, szombaton idegenben lépett pályára csapatunk a MAFC-Csepel ellen. A srácok bizakodva várták a mérkőzést, hiszen most elég jó formában van az egylet.

Ezt a jó formát meghazudtolva az első negyedet kicsit gyengén – vagy a MAFC erősen- kezdték a fiúk, így 5 pontos hátránynál érkezett az első dudaszó. A mesternek valószínűleg sikerült felébreszteni a csapatot, mert ezt a játékrészt 17-25-re nyerték. Ezzel a félidőben 43-46 ide.

A harmadik negyedben rendesen megszórták Csepelt, 22ponttal több esett nekünk, mint nekik (53-78). A negyedik negyedben már kicsit lazára vették a formát, ezt a negyedet el is vitte a MAFC, de az előny és a mérkőzés maradt a mi zsebünkben. A végeredmény 82-98. A meccs MVP-je Armaghani Ármin lett, 29 ponttal, 6 assziszttal és 4 lepattanóval.

Többen is mondták a csapatból, hogy a gyenge kezdés és a meccs végi lazaság a közönség hiánya okozhatta. Ennek tudatában szeretnék megkérni minden TF-es kollégát, hogy most Pénteken (02.01) este 8 órakor, legyetek ott az E-Teremben és bíztassátok csapatunk!

Szép volt Fiúk!

HAJRÁ TFSE!

CZG

 

Vélemény, hozzászólás?