TÉT A FINAL 4!

TÉT A FINAL 4!

Előnyből várhatjuk a Női Futsal Magyar Kupa 3. fordulójának visszavágóját.

Vasárnap ismét komoly erőpróba elé néznek futsalos lányaink, hiszen az NB I-ben is jól szereplő WSH Tolna-Mözs csapatával kell majd szembenéznünk. A párharc első felvonása jól sikerült a számunkra, hiszen 3-2-s előnnyel várhatjuk a visszavágót. Ez viszont nem nyugtathat meg minket, mert az ellenfelünk sem feltett kézzel érkezik majd a Soroksári Sportcsarnokba. Nézzük, mit érdemes tudni a találkozó előtt!

Ellenfelünk nem más, mint a címvédő! A 2017/2018-as Magyar Kupa kiírásban, (akkor még Brandmission-Artifex néven) 2-2-s végeredmény után, büntetőpárbajban sikerült felülmúlnia a Hajdúböszörmény csapatát. Jelenleg NB I-s bajnokságban WSH Tolna-Mözs néven, tíz lejátszott mérkőzés után 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 3 vereséggel rendelkezik, mely teljesítményért tizenöt pont jár, ami a negyedik pozícióba sorolja őket. Ezáltal elmondhatjuk, hogy abszolút középcsapatnak mondható, illetve nagyon kiegyensúlyozott forma jellemzi őket. A jelenlegi kupasorozathoz a második fordulóban csatlakozott a gárda, ahol a Szekszárdot búcsúztatták. A következő fordulóban már a mienkkel találkoztak, ahol is lányainknak sikerült megrángatni az oroszlán bajszát és 3-2-s mérkőzésen felülmúltuk a tavalyi bajnokot.

Nézzük, hogyan vezetett az út idáig a TFSE-nek!

női futsal

 

Viszonylag simán jutottunk el a Magyar Kupa harmadik fordulójáig, ahol első körben a másodosztályú Csömör csapatát búcsúztattuk 5-2 arányban, ezután pedig a szintén a másodosztályban tevékenykedő ELTE-BEAC csapatát sikerült legyőznünk 2-0-ra. A harmadik körben pedig a szóban forgó gárda következett, ahol is igen nagy meglepetésre 3-2-s győzelmet arattunk. Amit illik még megemlíteni az az, hogy a kupasorozat góllövőlistáját csapatunk játékosa, Koch Fruzsina vezeti, 7 góllal – holtversenyben Pádár Anitával (Hajdúböszörmény).

  1. forduló: RUBEOLA FC CSÖMÖR (NBII) – TFSE 2-5
  2. forduló: ELTE-BEAC (NBII) – TFSE 0-2
  3. forduló: WSH TOLNA-MÖZS (NBI) – TFSE 2-3       (első mérkőzés)

 

női futsal 2

 

(Koch Fruzsina gólerős a Magyar Kupában)

Tehát, ami biztos, hogy nagyon kiélezett mérkőzésre kell számítani, hiszen egy nagyon jó csapattal fogunk találkozni, aki nem fogja csak úgy odaadni a továbbjutást. Annak érdekében, hogy bejussunk a négyes döntőbe előnyünkkel jól kell sáfárkodnunk. Reméljük minél többen buzdítják majd csapatunkat a helyszínen, hiszen óriási szükség van a támogatásra a lelátóról.

Hajrá TFSE! 

SZB

 

NŐI FUTSAL MAGYAR KUPA 3. FORDULÓ VISSZAVÁGÓ

2019.01.27. 16.30  |   Budapest, Soroksári Sportcsarnok

 TFSE  –   WSH TOLNA-MÖZS

Vélemény, hozzászólás?