Tanfolyam Flyer

A Budapesti Kosárlabdázók Szövetsége játékvezetői tanfolyamot indít

Mik a tanfolyam részletei?   

A tanfolyamon elméleti és gyakorlati előadásokon keresztül részletesen megismerkedünk a kosárlabda játékszabályaival és a játékvezetés elméleti és gyakorlati technikájával is.

A tanfolyamot sikeresen elvégzők ​hivatalos kosárlabda játékvezetőként elsőként a Budapest-bajnokságokban vezethetnek mérkőzéseket.

Időtartam: ​Az első elméleti előadás ​2018. szeptember 17​-én lesz. Ősszel hétköznap esténként összesen 9 előadást tartunk, melyeket tavasszal, később kitűzött időpontokban tornatermi gyakorlások, majd végül a gyakorló- és vizsgamérkőzések követnek.

Helyszín:Ősszel az előadásokat a Magyar Sport Házában tartjuk (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), tavasszal pedig budapesti klubcsapatoknál gyakorlunk.

A képzést ​közös, élő meccsnézések​kel színesítjük, hogy betekintést nyerhessetek a kulisszák mögé.

Tanfolyam díja: 20 000 Ft, mely magában foglalja az előadásokat, a gyakorlati képzéseket, folyamatos kapcsolatot aktív játékvezetőkkel, illetve a tankönyveket és a terembérleti és vizsgadíjakat is.

Mik a követelmények? 

Jelentkezéshez csupán a betöltött ​16. életév (indokolt esetben kivételt teszünk) és a kosárlabda iránti érdeklődés szükséges.

A tanfolyam elvégzéséhez ​jó fizikai állapot​ra lesz szükséged a futásteszthez, illetve tavaszig szerezz be érvényes ​sportorvosi igazolást.

Angol nyelvtudás nem elvárás, de segít, mert sok extra oktatóanyag csak így érhető el.

Jelentkeznék, hogyan?   

Ide kattintva jelentkezhetsz, 1 percet sem vesz igénybe!

Határidő: ​2018. szeptember 10. 

Miért érdemes?

  •   A ​versenyképes juttatás mellett lehetőséged lesz mélységében belelátni a kosárlabda játékába.
  • Önfejlesztés, személyiségfejlődés. A játékvezetéssel olyan készségeid fejlődnek majd, mint a konfliktuskezelés, kommunikáció, koncentráció, gyors döntéshozatal vagy stresszhelyzetben higgadtnak maradás, amik mind-mind a pályán kívül is segíteni fognak. Megtanulhatsz csapatban dolgozni, és elfogadni, ha hibázol.
  • Rugalmas “másodállás”, ahol nem baj, ha kevés a szabadidőd, hiszen a ráérésednek megfelelően fogunk a meccsekre küldeni.
  • Lehetőséged nyílhat belföldi és nemzetközi továbbképző táborokban részt venni, ahol Európa legjobb utánpótlás csapatainak is vezethetsz, és akár Euroliga és Európa-bajnokságot is megjárt játékvezetőktől tanulhatsz, amellett, hogy ​világot látsz és ​sok új barátra lelhetsz​. 
  • Év végén a legjobban teljesítő játékvezetők mehetnek az országos utánpótlás döntőkre, ami a verseny izgalmain kívül egy többnapos közösségi tábornak is felfogható.

  Kapcsolat

Ha kérdésed van, keress minket bátran a ​bksz.jv@gmail.com​ email  címen, illetve ​Gaál Norbert​, ​Simon Kristóf​ és ​Szőts Dávid  játékvezetőinket a Facebookon.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz itt.

 

 

Vélemény, hozzászólás?